×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

"Χτίζεται" αθόρυβα η Νίκη Βόλου της νέας σεζόν

Photo credits: e-thessalia.gr
από
στις 26/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

"Πολλή δουλειά, λίγα λόγια" είναι το "μότο" της νέας Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, πράγμα που το έχει αποδείξει περίτρανα περίπου είκοσι μέρες μετά την επίσημη παρουσίασή της στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Έκτοτε, η Επιτροπή Μεταγραφών του νέου διοικητικού συμβουλίου στο τμήμα ποδοσφαίρου των "κυανόλευκων", σε συνεργασία με τους Μπούις - Ξηροφώτο οι οποίοι αποτελούν το νέο προπονητικό δίδυμο της ομάδας, δουλεύουν καθημερινά, με στόχο τον σχεδιασμό του ρόστερ για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018. Στόχος των ιθυνόντων είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού να έχει διαμορφωθεί πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, προκειμένου να επιτευχθεί ομοιογένεια και συνοχή σε αυτήν, μέσω της καθημερινής και μακρόχρονης συνεργασίας των ποδοσφαιριστών και των προπονητών μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η δομή του νέου ρόστερ, χωρίζεται σε δύο άξονες, με κοινή επιθυμία όλων των συντελεστών του συγκεκριμένου τομέα να είναι η δημιουργία ενός δυναμικού, το οποίο θα συνδυάζει το ταλέντο, τον νεανικό ενθουσιασμό και την δίψα για διάκριση, με την εμπειρία, την δύναμη και την ποιότητα. Ο πρώτος αφορά τις παραμονές ποδοσφαιριστών που άνηκαν στην ομάδα την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε και ο δεύτερος, φυσικά, τις προσθήκες παικτών που πέρσι αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα έχουν λίγο - πολύ ξεκαθαρίσει. Η διοίκηση των κυανόλευκων έχει ήδη "δέσει" για τη νέα αγωνιστική χρονιά μία δεκάδα ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων περίπου οι μισοί είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής πέρσι, ενώ οι άλλοι μισοί είναι ντόπιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που την αγωνιστική σεζόν του 2016-17 είχαν περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο στο έμψυχο δυναμικό και φέτος ενδέχεται να μπουν πιο ενεργά στο rotation της ομάδας. Παράλληλα με αυτούς, η Νίκη "περιμένει" συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι την χρονιά που έφυγε, είχαν εξαιρετική αγωνιστική παρουσία με την κυανόλευκη φανέλα, έχουν προτάσεις από ομάδες της Β' Εθνικής και έχει δοθεί σε αυτούς ένα χρονικό περιθώριο να αποφασίσουν πού, τελικώς, θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.  

Όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, οι κυανόλευκοι εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τα ονόματα που διαρρέουν να μαρτυρά την επιδίωξη των ιθυνόντων του συλλόγου να προσεγγίσουν και να συζητήσουν με παίκτες - "δοκιμασμένες λύσεις του παρελθόντος", δηλαδή ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ξανά στη Νίκη, κατά το παρελθόν. Μάλιστα, οι διοικούντες του τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου φαίνεται ότι έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά και με κάποιους από αυτούς, δίχως, όμως, να είναι κάτι ανακοινώσιμο μέχρι στιγμής, καθώς αποτελεί ευρέως γνωστό το γεγονός ότι μία μεταγραφή σε ομάδα Γ' Εθνικής δύναται να "χαλάσει" πολύ εύκολα, αν το δελτίο του εκάστοτε παίκτη δεν βρίσκεται στα χέρια της ομάδας. Πάντως, πρόκειται για ποδοσφαιριστές που πέρα από το γεγονός ότι η προσαρμογή τους στην ομάδα θα είναι πολύ εύκολη, καθώς θα επιστρέψουν σε "γνωστά ποδοσφαιρικά λημέρια", θα κάνουν και ιδιαίτερο "γκελ" στον κόσμο της ομάδας, καθώς μιλάμε για ονόματα γνωστά σε αυτούς και ιδιαιτέρως αγαπητά. Τέλος, στα μεταγραφικά, οι διοικούντες της Νίκης "γλυκοκοιτάζουν", επίσης, και κάποιες περιπτώσεις νεαρών κι ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών που πέρσι αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική, με τις φανέλες ομάδων του υπόλοιπου Νομού Μαγνησίας.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένονται σε περίπου μία εβδομάδα, όπου πέρα από τις ανανεώσεις και τις προσθήκες ποδοσφαιριστών, θα μάθουμε και τους συνεργάτες των Μπούις - Ξηροφώτου στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας.