×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

"Μεταμορφώνεται" η Νεάπολη Βόλου, λόγω... Ν.Π.Σ.

"Μεταμορφώνεται" η Νεάπολη Βόλου, λόγω... Ν.Π.Σ.
από
στις 09/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βόλος Ν.Π.Σ., μέσω της οποίας γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας ότι οι εργασίες στο Γήπεδο της Νεάπολης, την έδρα που ενδέχεται να δηλώσει ως πρώτη η νέα ομάδα του Νομού, έχουν ήδη ξεκινήσει, με το πριν λίγο καιρό... παρατημένο στάδιο, να αρχίζει να αλλάζει μορφή προς το καλύτερο.

Μάλιστα, το Γραφείο Τύπου της ομάδας φρόντισε η συγκεκριμένη ανακοίνωση να συνοδεύεται κι από τις απαραίτητες φωτογραφίες που μαρτυρούν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον χώρο, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της Νεάπολης. Στόχος της διοίκησης του Βόλου Ν.Π.Σ. είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών, το γήπεδο της Νεάπολης να είναι λειτουργικό και ικανό να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας μας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε μέρος των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί και από τις οποίες είναι ξεκάθαρο ότι όταν υπάρχει ΔΙΑΘΕΣΗ, ΘΕΛΗΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και πάνω απ’ όλα ΟΡΑΜΑ, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι εξαιρετικό».