Νέος «πύργος» στην άμυνα της Δόξας ο Κασμερίδης

Νέος «πύργος» στην άμυνα της Δόξας ο Κασμερίδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε φόρα για τα καλά η Δόξα Δράμας, που σε ένα διήμερο ανακοίνωσε… 10 παίκτες (6 μεταγραφές και 4 ανανεώσεις), με τελευταίο απόκτημα τον υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο στόπερ της Νάουσας, Τρύφωνα Κασμερίδη, που είχε… σταμπαριστεί από τον χειμώνα.

Μετά το… τσουνάμι ανακοινώσεων, για την απόκτηση των Ριζογιάννη, Λίτσκα, Κυριακίδη, Γκότοβου και Πριτσίδη, συν την παραμονή των Μαρκόπουλου, Ρεβυθόπουλου, Παναγιωτούδη και Παπαζούδη, ο δέκατος παίκτης που «κλειδώνει» στο νέο ρόστερ των «Μαυραετών» είναι ο Τρύφων Κασμερίδης, που «ψηλώνει» την άμυνα.

Ο 22χρονος στόπερ ήταν στόχος των Δραμινών από τον Γενάρη, αφού άρεσε στα ματς με τη Νάουσα πέρυσι. Ο Κασμερίδης ακόμα έπαιξε σε Πανσερραϊκό, Εθνικό Γαζώρου, Καλαμάτα και εσχάτως τους Ναουσαίους, έχοντας εμπειρία πλέον σε Β΄-Γ΄ Εθνική.

Άμεσα ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους υπόλοιπους στόχους για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, όπως οι Ντατίδης, Καραγιαννίδης, Πόποβιτς.

Όλα ανοιχτά είναι για τον Βιτλή («χάλασε» πιθανότατα με Λεβαδειακό) και ακόμα δεν προχωρούν στο… παρασύνθημα με τον εναλλακτικό αριστερό μπακ της λίστας.