Αποκατάσταση της αλήθειας!

Αποκατάσταση της αλήθειας!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 15/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Μετά την μη τέλεση του αγώνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς 7-5-2017  με τον ΑΟ Καρδίας, πριν τον  οποίο οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν, ήταν διάχυτη η εντύπωση σε όλους τους παρόντες ότι η απόφαση αποχώρησης ήταν αδικαιολόγητη, οπότε μοιραία δημιουργήθηκε  η αίσθηση της προβοκάτσιας σε όλο το συμβάν.

Όμως η ομάδα του ΑΟ Καρδίας με την μετέπειτα στάση της απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι μόνον τέτοια διάθεση δεν είχε, επομένως τα περί προβοκάτσιας  που θαρραλέα είχαμε αναφέρει τότε στο σχετικό ρεπορτάζ αδικούσαν κατάφορα τους ανθρώπους της Καρδίας.

Γι’ αυτό και στα πλαίσια της δημοσιογραφικής εντιμότητας κι ευθύτητας, οφείλουμε αυτή τη «συγνώμη» στον σύλλογο της Καρδίας, τον οποίο  ακούσια αδικήσαμε όπως αποδείχθηκε απ’ τα γεγονότα.

 

 

Υ.Γ. Φυσικά και είμαστε υποχρεωμένοι να ανακαλέσουμε και να αποσύρουμε το σχετικό άρθρο μας μιας και αδικήσαμε την ομάδα της Καρδίας . Ο Κώστας Κατσαρός  με επανειλημμένα εξώδικα και χρησιμοποιώντας τα ένδικα μέσα θέλησε αφενός να προστατέψει το κύρος της ομάδος του και να αποκαταστήσει την τιμή του συλλόγου και καλά έκανε.

Προφανώς για όλα όσα έγιναν πριν και μετά το ιστορικό εκείνο απόγευμα του Μαΐου ο ΜΟΝΟΣ που έφταιγε και αποτέλεσε εξιλαστήριο θύμα ήταν το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που διαφημίζει την ομάδα του 4 ολόκληρα χρόνια  ,αλλά και ο Γιάννης Μαυρόπουλος  ο μοναδικός δημοσιογράφος της πόλης που έχει αγοράσει διαρκείας της ομάδος του και κόβει και εισιτήριο όταν πάει στους αγώνες της ΚΑΡΔΙΑΣ !!

 

Υ.Γ  Φυσικά το Πανελλήνιο ακόμη κύριε Κατσαρέ δεν έχει καταλάβει τι έγινε εκείνο το απόγευμα τόσο πριν …όσο και μετά….

Απλά θα ζούμε με την απορία … ή θα αρχίσουμε να μαδάμε καμία μαργαρίτα…. έγιναν ,δεν έγιναν…

Εσείς ξέρετε καλύτερα…

 

 

Όπως κύριε Κατσαρέ δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε πριν από το παιχνίδι του πρώτου γύρου …όταν ο κύριος Καλαιτζίδης κατήγγειλε κάποια  γεγονότα  apisteuti-kataggelia-kalaitzidi-gia-katsaro-mou-eipe-opoios-dosei-ta-perissotera  και για τα οποία δεν προσβληθήκατε ,απαντώντας με μια απλή ανακοίνωση… pamebala.gr-kostas-katsaros-den-apanto-se-kafeneiakes-krauges

Εσείς ξέρετε καλύτερα…..

 

 

 

Επίσης πρέπει να σας θυμίσουμε πως στα χέρια του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ υπάρχει σχετικό βίντεο στελέχους της ομάδος σας που μιλά για κάποιο  εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδος σας στην Α1…… και το οποίο δεν το προβάλαμε ποτέ !

 

Αυτό πολύ πιθανόν ΕΣΕΙΣ να μη το ξέρετε….

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 01:45