Οργανώνεται ο Ποσειδώνας Π.Π.Π., ανανέωσε ο Παρασίδης

Οργανώνεται ο Ποσειδώνας Π.Π.Π., ανανέωσε ο Παρασίδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρότι «φλέρταρε» πολύ έντονα τις τελευταίες εβδομάδες με τη μη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, ελέω δυσκολιών οικονομικά και γενικού «πέπλου» αβεβαιότητας, εντέλει η διοίκηση του Ποσειδώνα Πόρων Πλαταμώνα Παντελεήμονα πήρε τη «γενναία» απόφαση να «κατεβάσει» την ομάδα, με προπονητή ξανά τον Παναγιώτη Παρασίδη και παραμονή του βασικού «σκελετού».

Με λύσεις εκ των έσω και χωρίς μεγάλα… ανοίγματα (αλλά όσο φτάνει η… κουβέρτα) θα «κατέβει» η νεοφώτιστη ομάδα της νότιας Πιερίας, μια από τις δυο ομάδες που εκπροσωπούν το νομό, μαζί με τον Πιερικό (αφού υποβιβάστηκε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ενώ έδωσαν τα ΑΦΜ τους και… άλλαξαν νομό Διαγόρας Σεβαστής και Πύδνα Κίτρους, «μετακομίζοντας» Ημαθία και Μαγνησία αντίστοιχα).

Ο Γιάννης Χαιρόπουλος παραμένει μπροστάρης και βασικός χρηματοδότης στους «κυανόλευκους» και ο γιος του Πέτρος στην προεδρία. Σύντομα αναμένεται να υπάρξει προσθήκη κάποιον μελών, για διεύρυνση του σχήματος.

Πρώτη κίνηση στη… σκακιέρα για τον Ποσειδώνα είναι η ανανέωση με τον προπονητή που έφερε την άνοδο, τον Παναγιώτη Παρασίδη, ενώ στις προθέσεις είναι να μείνει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ, περίπου στο 70-80% και η ενίσχυση με αρκετούς γηγενείς παίκτες (υπάρχουν ακόμα αρκετές διαθέσιμες επιλογές, παρά το «σπριντ» Πιερικού και… Αλεξάνδρειας!)