Στην ΑΠΕ Λαγκαδά ο 16χρονος τερματοφύλακας-φαινόμενο, Χρήστος Κασαπίδης!

Στην ΑΠΕ Λαγκαδά ο 16χρονος τερματοφύλακας-φαινόμενο, Χρήστος Κασαπίδης!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένα αυθεντικό ταλέντο, με προοπτική και ήδη αρκετά παιχνίδια στο ενεργητικό του, τον 16χρονο τερματοφύλακα Χρήστο Κασαπίδη, «έκλεισε» η ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο νεαρός της Αστραπής Μεσαίου «θάμπωσε» πέρυσι, εντυπωσίασε αρκετούς σκάουτερ και αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για ουκ ολίγες ομάδες.

Ενίσχυση στα δοκάρια για την ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη, που μετά τον Μαυρομιχάλη δίνει… γάντια και στον Κασαπίδη (θα έρθει ένας ακόμα στη θέση «1», αφού δεν έμεινε κανείς από πέρυσι).

Ο 16χρονος γκολκίπερ… συζητήθηκε πολύ φέτος, με τις εμφανίσεις του ως βασικός στην Αστραπή Μεσαίου («έπεσε» από την Α1), ενώ εντυπωσιάζει με τα 193 εκατοστά του, συνιστώντας την απόλυτη έννοια της επένδυσης.

Ο Χρήστος Κασαπίδης παρακολουθείται στενά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και απασχόλησε και τον Αγροτικό Αστέρα (έκανε προπονήσεις 10μ μέρες με τον Γιάννη Θεοφάνους στους «μεγάλους», πριν το… κραχ), ενώ στον Λαγκαδά σε πρώτη φάση προορίζεται για δεύτερος ιεραρχικά (λόγω και της ηλικίας του).

Το «deal» έκλεισε παρουσία του εκπροσώπου του Αχιλλέα Χατζηνικολάου, του γυμναστή τερματοφυλάκων που τον… κατεργάστηκε στις ακαδημίες Κούη, Μπάμπη Εμμανουηλίδη και του νέου προπονητή του, Αλέξανδρου Κατικαρίδη.

Παράλληλα, η ΑΠΕΛ αναμένεται να «τελειώσει» άμεσα την επιστροφή του μεσοεπιθετικού, Γιώργου Σταμπουλή (από Ιάσωνα Αυγής, παλιός γνώριμος), ενώ ήδη ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Μπεκιάρης αναζητά λύσεις ενίσχυσης και για άλλες θέσεις.