Περιμένει τις... εκπτώσεις η Καβάλα για τα καλά «ψώνια»

Περιμένει τις... εκπτώσεις η Καβάλα για τα καλά «ψώνια»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την Τρίτη γυρνά στην Καβάλα ο τεχνικός των «Αργοναυτών», Κώστας Ανυφαντάκης και θα ανέβουν οι… στροφές στο θέμα ενίσχυσης.

Ο ΑΟΚ έχει πολλά… ταμπλό και «μέτωπα» ανοιχτά», συζητά με πολλούς παίκτες (κυρίως ο Κρητικός τεχνικός και οι Σάββας Λαζαρίδης και Γιάννης Αντωνιάδης) αλλά περιμένει την… περίοδο «εκπτώσεων», να πέσουν τα κασέ στην πορεία του καλοκαιριού (ευκαιρίες που θα προκύψουν από το… πάνω ράφι, ενδεχομένως και τον Αύγουστο, για θέσεις-κλειδιά).

Ως τώρα η κυριότερη υπέρβαση οικονομικά έγινε για τον στόπερ, Μανώλη Αλιατίδη και αναμένονται δυο-τρεις κινήσεις ανάλογου βεληνεκούς και εμπειρίας, μεσοεπιθετικά.

Ως γνωστόν, οι «γαλάζιοι» ετοιμάζουν νεανική ομάδα (ηλικίες 16-27), χαμηλού κόστους (αφού λείπει ο μεγαλοχορηγός και επενδυτής και η πυραμίδα βασίζεται στον εθελοντισμό του Ερασιτέχνη και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, ενώ περιμένουν ενισχύσεις από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Γενικώς, υπάρχει σχετική δυσχέρεια και… δυσκαμψία (αλλά άπαντες ευελπιστούν να μη μεταφραστεί σε δυστοκία, αλλά έξυπνες επιλογές και «λαχεία», ποντάροντας στο «όνομα» της ομάδας), ακόμα και για παίκτες που έδειχναν… απλή υπόθεση την προηγούμενη τριετία στην κατηγορία για τους Καβαλιώτες (πολλά φυσικά για τον όμιλο και τον ανταγωνισμό θα καθοριστούν από την κατηγορία συμμετοχής της Δόξας Δράμας).

Η περίπτωση επιστροφής του τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κυφωνίδη «ναυαγεί», ενώ θα γίνουν και δοκιμαστικά (η προετοιμασία μάλλον ξεκινά στις 31/7).