«Χώρισε» με Γκόγκα-Τάντιτς το Σκούταρι, θέλει Γαλακτερό

«Χώρισε» με Γκόγκα-Τάντιτς το Σκούταρι, θέλει Γαλακτερό
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τον Σάκη Δίνγκα, που αποχώρησε μετά από μια διετία, από την Ελπίδα Σκουτάρεως αποχωρούν δυο από τα… βαριά πυροβολικά, στην πορεία προς την ιστορική άνοδο, οι πολύπειροι Σάκης Γκόγκας και Μπόζινταρ Τάντιτς!

Τόσο ο 37χρονος Σερραίος στράικερ, όσο και ο 34χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, βοήθησαν τα μέγιστα τον δεύτερο γύρο στην… άνθιση του «τριφυλλιού», με κατάκτηση κυπέλλου, συμμετοχή στον τελικό του θεσμού πανελληνίως και φυσικά το μεγάλο άλμα για τη Γ΄ Εθνική, αλλά δεν τα βρήκαν με τη διοίκηση για ανανέωση.

Αμφότεροι αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην πλούσια καριέρα τους (ήδη δέχονται βολιδοσκοπήσεις), ενώ οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας, σε φυσιολογικά πάντα οικονομικά επίπεδα.

Πλέον, εκκρεμότητα για το περσινό ρόστερ στην ομάδα του Απόστολου Στύλου δείχνει κυρίως το θέμα του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Θόδωρου Αγγελακά.

Στο στόχαστρο για την Ελπίδα πάντως φέρεται να έχει μπει ο 30χρονος Σερραίος αριστερός μπακ, Μιχάλης Γαλακτερός, με θητεία σε Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Γαζώρου, Ιωνικό, Ηράκλεια και πέρυσι Απόλλωνα Παραλιμνίου.