Ο Ηλιόπουλος στη Θύελλα Ραφήνας

Ο Ηλιόπουλος στη Θύελλα Ραφήνας

Ύστερα από μιάμιση πετυχημένη σεζόν στη Μάχη Μαραθώνα, όπου ο Σταύρος Ηλιόπουλος είχε σημαντική προσφορά, αφήνοντας παρακαταθήκη με νέους παίκτες και φτάνοντας τη Μάχη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Κατηγορίας.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο κόουτς μετακόμισε στη Θύελλα Ραφήνας ομάδα Γ΄ Εθνικής. Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του ο έμπειρος  τεχνικός μας δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ τους εξαίρετους ανθρώπους της διοίκησης της Μάχης, τους συνεργάτες μου, τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, μα πάνω από όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την κατάθεση ψυχής που έκαναν αυτή την σπουδαία χρονιά για τον σύλλογο και μας έκαναν όλους περήφανους. Καλή συνέχεια σε όλους και τα καλύτερα στη Μάχη γιατί της αξίζει».

Για την Θύελλα ανέφερε:

«Η διοίκηση της Ραφήνας κάνει εκπληκτική δουλειά. Έχει ένα έμψυχο δυναμικό από έμπειρους και δοκιμασμένους παίκτες, αλλά και με πολλά υποσχόμενους νεαρούς. Όλοι μαζί θα κτίσουμε ένα ικανότατο σύνολο. Δεν αισθάνομαι ξεχωριστή πίεση. Ξέρω τα καθήκοντα μου και μου αρέσουν οι ισχυρές προσωπικότητες. Θέλω να τονίσω, ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε νωρίς στην κατηγορία και από κει και πέρα να διαχειριστούμε το ρόστερ μας».

πηγή: athlorama.blogspot.com