Τριπλό "χτύπημα" στα Σπάτα!

Τριπλό "χτύπημα" στα Σπάτα!

Πρωταθλητής στις μεταγραφές, ο Αήττητος, που... τίναξε την μπάνκα στον αέρα, με παίκτες πρωτοκλασάτους, επιπέδου Α΄ Εθνικής!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

mixelis.jpg

katsikogiannis.jpg

Ο Αήττητος με τις μεταγραφές που πραγματοποιεί, δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στη Γ΄Εθνική. Γλυκός πονοκέφαλους για τον κόουτς Πάρη Κωνσταντακόπουλο, καθώς έχει στα χέρια του παίκτες επαγγελματίες, σίγουρα αποτελούν εργαλεία στα χέρια του ικανού τεχνικού.

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι γιος και ανιψιός των Κατσικογιάννηδων. Υπήρξε παίκτης με επαγγελματικό συμβόλαιο στη ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Λεβαδιακός, ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ΠΑΕ Καλλιθέας. Παίκτης εμπειρότατος και ποιοτικός με λύσεις και ηρεμία στο παιχνίδι του.

Επίσης αποκτήθηκε και ο συμπαίκτης του Κατσικογιάννη στην Καλλιθέα, Θανάσης Μιχελής. Πρόκειται για τερματοφύλακα με ικανότητες. Μαζί με τον Αλέξανδρο Λέτσο θα αποτελούν ένα δίδυμο εγγύησης για το απαραβίαστο της εστίας του Αήττητου.

Ακόμη, τον πρωταθλητή Τάσο Ρουσάκη με τα χρώματα του Εργοτέλη, έφερε στα Σπάτα η διοίκηση του συλλόγου. Ο Ρουσάκης είναι αμυντικό χαφ με συμμετοχή σε επαγγελματικές ομάδες. Πρόκειται για έμπειρο και ποιοτικό παίκτη που θα ενισχύσει σημαντικά τον άξονα του Αήττητου.

Προηγούμενες συμμετοχές του, έξι χρόνια στην Ηλιούπολη, πέντε χρόνια στην Καλλιθέα και από ένα χρόνο σε Απόλλωνα και Εργοτέλη.

Τέλος, από την Tρίτη (18/7) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Παιανία, ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τον Αήττητο Σπάτων. Ο σύλλογος θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού έως τις 26/7. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9/8 για το κυρίως μέρος της προετοιμασίας. Ακολούθως θα επιστρέψει για τη διεξαγωγή φιλικών.