×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Στον Γ.Σ. Αλμυρού ο Βουτσίτσεβιτς

Στον Γ.Σ. Αλμυρού ο Βουτσίτσεβιτς
από
στις 23/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον νεαρό Σέρβο μεσοεπιθετικό Λούκα Βουτσίτσεβιτς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού, απέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού.

Ο Βουτσίτσεβιτς είναι 20 ετών, προέρχεται από τις ακαδημίες της Ραντ Βελιγραδίου και αγωνίζεται ως "δεκάρι". Στο Αγρίνιο και την Superleague μεταπήδησε, με σκοπό να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και να αναδείξει το ταλέντο του, κάτι το οποίο, όμως, δεν έγινε, καθώς το επίπεδο της Α' Εθνικής αποδείχθηκε αρκετά υψηλό για εκείνον, βάσει και της απειρίας του, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Έτσι, πριν λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, με τον μάνατζέρ του, Σέρτζιαν Τσέροβιτς, ο οποίος δραστηριοποιείται έντονα στο Νομό Μαγνησίας, να τον προτείνει στον Αλμυρό και τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον "κλείνουν" άμεσα, έχοντας πειστεί για τις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός μετέβη στο Νομό Μαγνησίας, ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στη νέα ομάδα και θα ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία των νεοφώτιστων της Γ' Εθνικής, όταν φυσικά εκείνη ξεκινήσει.