Δικαίωση του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ : Με το ένα πόδι… στην Football league Δόξα Δράμας και Ιωνικός!

Δικαίωση του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ : Με το ένα πόδι… στην Football league  Δόξα Δράμας και Ιωνικός!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 26/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Όταν 25/5/2017 πρώτο το pamebala.gr σας είχε αποκαλύψει pamebala.gr/c-ethniki/item/42307-apokleistiko-stin-football-league-oi-deuterathlites-tis-g-ethnikis πως οι δευτεραθλητές της Γ εθνικής έχουν μεγάλες πιθανότητες να «πάρουν» θέση μάχης στην Β εθνική κάποιοι απόρησαν και αμφισβήτησαν την εγκυρότητα του ρεπορτάζ του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Δύο μήνες μετά τα πράγματα δείχνουν να επιβεβαιώνουν τόσο το ρεπορτάζ , αλλά πολύ περισσότερο την πηγή η οποία μας αποκάλυψε τα δεδομένα.

Πριν από λίγο η ΕΠΟ γνωστοποίησε τον νέο ΚΑΠ (άρθρο 4 , παράγραφος 5)

www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2017_2018/KAP_July_2017_new.pdf από τον οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως πλέον οι δευτεραθλητές της Γ εθνικής  ελπίζουν βάσιμα σε άνοδο ,καθώς είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες ημέρες να κληθούν να αναπληρώσουν τα κενά ομάδων που δεν θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση της Football league !!!

Λεπτομέρειες σαφώς και δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση για ακόμη μία φορά το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τα γεγονότα και αυτό δεν αποδεικνύεται με λόγια αλλά με τα κείμενα που υπάρχουν και δείχνουν την δύναμη μας στην σωστή πληροφόρηση.