Γύρισαν στον Αλμωπό οι Τσόλκας-Μποζίνης

Γύρισαν στον Αλμωπό οι Τσόλκας-Μποζίνης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 26/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει να στελεχώνει το νέο ρόστερ ο Αλμωπός Αριδαίας, που επανέφερε τους παλιούς γνώριμους Τσόλκα και Μποζίνη από τη «γειτόνισσα» Δόξα Εξαπλατάνου, ενώ παραμένουν οι Μιχαηλίδης και Κουλάφι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους «κυανόλευκους» της Πέλλας:

«Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία, με τους Γιάννη Τσόλκα 23 ετών επιθετικός αγωνιζόταν στη Δόξα Εξαπλατάνου με 13 γκολ σε 22 συμμετοχές, όπως και του μέσου Νίκου Μποζίνη 21 ετών, επίσης από τον Δόξα Εξαπλατάνου με 25 συμμετοχές και οι 2 ποδοσφαιριστές έχουν ξανά φορέσει παλιότερα την φανέλα του Αλμωπού. Επίσης ανανεώθηκε η συνεργασία με τον πολύπειρο αμυντικό Μιχάλη Μιχαηλίδη 29 ετών, καθώς και με τον φέρελπι άσσο Λέντι Κουλάφι. Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες».

Ο Τσόλκας θα καλύψει τα κενά στη γραμμή κρούσης, με τη φυγή του Αλμπάνη, έχοντας παίξει πλην Αριδαίας και Εξαπλατάνου στην Κ20 της Βέροιας, ενώ θα αποκτηθεί και άλλος φορ, αλλά και στόπερ-αμυντικό χαφ (αναζητείται το… «2 σε 1»).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχει αποκτήσει τους Πετρίδη, Χαρίση, Μποτσφάρη και Σιδηρόπουλο, ενώ απομακρύνεται ο στόπερ Παύλος Σαββίδης, που είχε βρεθεί πολύ κοντά και «ψάχνεται» για Φούτμπολ Λιγκ.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Τέλος, η διοίκηση του Αλμωπού ανακοίνωσε τη διεξαγωγή μεγάλης συναυλίας, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στο γήπεδο της Αριδαίας (ώρα έναρξης 21.00), του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη και ήδη υπάρχουν πυρετώδεις προετοιμασίες για την άρτια οργάνωσή της.