Ανακοίνωσε Καθάριο ο Κιλκισιακός

Ανακοίνωσε Καθάριο ο Κιλκισιακός
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 10/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο Κιλκίς βρέθηκε χθες ο Παύλος Καθάριος, που υπέγραψε στον Κιλκισιακό, ανακοινώθηκε επίσημα και έκανε την πρώτη προπόνηση, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «pamebala.gr».

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός με θητεία σε Ξάνθη, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πιερικό, Παναχαϊκή και Πύδνα Κίτρους παίρνει τη σκυτάλη από τους Μοσχάκη, Παναγιωτόπουλο, Παλάσκα, Καρασίμο, Πιπερτζή, Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Παύλου Καθάριου. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον Καθάριο, μιας και η μέχρι τώρα καριέρα του τα λέει όλα. Με περισσότερες από 140 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες,ο Καθάριος έχει φόρεσει την φανέλα της Ξάνθης στη Super League, ενώ έχει αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα, τον Απόλλωνα 1926,τον Πιερικό, και πέρσι ήταν ποδοσφαιριστής της Παναχαικής. Επίσης έχει 8 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος Κ19. Παύλο καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού».

Πλέον, οι βασικές ανάγκες έχουν καλυφθεί στην ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη (θα ανακοινωθούν κάποιοι νεαροί από τις δοκιμές), που μεθαύριο δίνει το πρώτο φιλικό, εκτός με τη Δόξα Λιθοτόπου.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 16:00