×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Δέκα γκολ στο φιλικό του... "ξεμούδιασμα" ο Ολυμπιακός Βόλου

Δέκα γκολ στο φιλικό του... "ξεμούδιασμα" ο Ολυμπιακός Βόλου
από
στις 13/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χθες το απόγευμα έδωσε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ο Ολυμπιακός Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κόντρα στον Παγασητικό, τον οποίο κέρδισε με σκορ 10-0.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν ξεκάθαρη, καθ' όλη τη διάρκεια της φιλικής αυτής αναμέτρησης, κάτι το οποίο "καθρεφτίζεται" και στο τελικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο φιλικό ήταν μία καλή ευκαιρία για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να "ξεμουδιάσει" από τα... βάσανα της προετοιμασίας, καθώς μη ξεχνάμε ότι οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από τη Σαμαρίνα, πριν λίγα 24ωρα. Τα τέρματα για τους ερυθρόλευκους πέτυχαν με αυτογκόλ οι Καρανταγλής και Τσουκαλάς (στο 8' και στο 67' αντίστοιχα), ο Ευθυμιάδης (14'), ο νεοαποκτηθείς Βαρούχας (38'), ο Σεχολάρι (35', 45'), ο Αλαμάνης (57'), ο Σέττος (74'), ο Αγγελής με πέναλτι (76') και ο Καρβούνης (79').

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παγασητικός, ομάδα της Α' ΕΠΣΘ, θα δώσει ακόμα μία φιλική αναμέτρηση, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα τη Νίκη Βόλου, πάλι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ολυμπιακός Βόλου (Μιχάλης Ζιώγας): Κούτσικος, Κόκας Ανδρέας, Καραμπάς, Βασίλιεβιτς, Νόνης, Τόσκας, Σεχολάρι, Ευθυμιάδης, Κραγιόπουλος, Θέος, Βαρούχας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαϊωάννου, Πατσής, Νόνης, Φραγκογιάννης, Αγγελής, Λούγκος, Δήμος Κόκκας, Σέττος, Μέμος, Καρβούνης, Αλαμάνης, Ζάχος

Photo Credits: magnesiasports.gr