Κοντά σε Ντουτσαρίδη και Κατσαρό η ΑΠΕ Λαγκαδά

Κοντά σε Ντουτσαρίδη και Κατσαρό η ΑΠΕ Λαγκαδά
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο αμυντικό χαφ, Παντελή Ντουτσαρίδη και το νεαρό εξτρέμ, Πάρη Κατσαρό, βρίσκεται η ΑΠΕ Λαγκαδά και άμεσα αναμένονται εξελίξεις, ενώ ενσωματώθηκε και ο Παύλος Φωτιάδης.

 

Στο… φόρτε είναι η μεταγραφολογία για τους «κυανόλευκους», μετά την απόκτηση του Αγγελούδη.

Τη φανέλα με το «6», δηλαδή το αμυντικό χαφ που τόσο «καίει», είναι πολύ πιθανό να φορέσει ο Παντελής Ντουτσαρίδης, με τον οποίο υπάρχουν επαφές σε καλό κλίμα.

Ο 31χρονος «κόφτης» (διαμένει Θεσσαλονίκη, πέρυσι δεν έπαιξε πουθενά) στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καβάλα (αρχηγός στη Φούτμπολ Λιγκ), Δόξα Δράμας («κάπτεν» στη Γ΄ Εθνική), Ηρακλή Αμπελοκήπων (τελευταίος σταθμός πρόπερσι, συνεργασία με τον γενικό αρχηγό, Γιάννη Γεροσωτήρη), Καστοριά, Γιαννιτσά, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Δόξα Γρατινής, Απόλλωνα Σμύρνης, Τηλυκράτη Λευκάδας και Κεραυνό Κρηνίδων.

Επίσης, η ΑΠΕΛ αναμένεται να αποκτήσει τον 18χρονο εξτρέμ, Πάρη Κατσαρό, που ξεχώρισε πέρυσι στον όμιλο με τη Δόξα Προσκυνητών, είναι πλέον φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, ενώ παλιότερα θήτευσε σε Κ20 Πανθρακικού και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Στον Λαγκαδά εντάχθηκε τυπικά ο 27χρονος μέσος, Παύλος Φωτιάδης (πέρυσι Θερμαϊκό, παλιότερα Γιαννιτσά, Νιγρίτα, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Αλεξάνδρεια, Καρδίτσα, Αρναία, Μουδανιά και Ζακυνθιακό), ενώ αναζητούνται τερματοφύλακας (φήμες για «σφήνα» στην Καρδία για τον Ηλία Μέλκα) και δεξί μπακ.

Στην ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη περιμένουν αίσιο τέλος με τον Μιχάλη Ζαννάκη (προπονείται, περιμένει ελευθέρας από Ηρακλή), ενώ το ερχόμενο Σάββατο δίνουν φιλικό με τον Μακεδονικό.