×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας ο ΝΠΣ Βόλος, 4-1 στη Νεάπολη

Νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας ο ΝΠΣ Βόλος, 4-1 στη Νεάπολη
από
στις 28/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχεία στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια, έδωσε ο Βόλος Ν.Π.Σ. που επικράτησε με 4-1 του Απόλλωνα Λάρισας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Για την ομάδα του Βόλου, τα τέρματα σημείωσαν ο Πίτου Γκαρσία (16ο), ο Δημόπουλος (19ο), ο Ηλιόπουλος (33ο) και ο Καμπαγιέρο (35ο), ενώ ο Απόλλων Λάρισας είχε προηγηθεί στο 15ο λεπτό με τον Μίλιτς. Να τονιστεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία και "φωνάζουν" κυρίως για τη φάση του τρίτου γκολ των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ σε πρώτο χρόνο, αλλά και για οφσάιντ του Ηλιόπουλου.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσογεώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία.

Αγωνίσθηκαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας.

Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης.