Νέοι στόχοι στην Αλεξάνδρεια, έρχονται οι… επόμενοι (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

Νέοι στόχοι στην Αλεξάνδρεια, έρχονται οι… επόμενοι (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαρκώς καινούρια ονόματα μεταγραφικών στόχων προκύπτουν για την ενίσχυση του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, που χθες ανακοίνωσε όπως αναμενόταν την απόκτηση του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Κούζα, ενώ ενσωματώθηκε ο νεοαποκτηθείς στόπερ, Θωμάς Γιαλαμίδης.

Η ομάδα της Ημαθίας δείχνει να προχωρά τις επαφές με τον έμπειρο γκολκίπερ, Γρηγόρη Αθανασίου (πρώην Εργοτέλη, Χανίων), ενώ ενδιαφέρουν οι Ηλίας Σταυρόπουλος (τέως εξτρέμ, Άρη, Καμπανιακού, γυμνάζεται με τον Ηρακλή), Γρηγόρης Κυζιρίδης (πρώην μεσοεπιθετικός Καβάλας-Αιγινιακού, συζητά και με Νάουσα) και Βασίλης Πάλλας (επιθετικός Αγροτικού Αστέρα, παλιότερα Κοζάνη, Γάζωρο, Επισκοπή, Φωστήρα, Καβάλα, Καμπανιακό).

Θεωρείται αρκετά πιθανό να φορέσουν τα πράσινα κάποιοι από τους παραπάνω (αναζητείται τερματοφύλακας, εξτρέμ, επιθετικός και επιτελικός μέσος, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος ενίσχυσης).

Σήμερα η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου δίνει εντός έδρας φιλικό με τον Μακεδονικό Φούφα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΡΑΤΟ-ΠΑΛΛΑ

Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρεια διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Πάλλα, που εντέλει κατέληξε στη Ρόδο.

Παράλληλα, δεν προχωρά η περίπτωση του Ιταλού τερματοφύλακα, Τζιάκομο Ράτο, που πήρε μέρος σε προπονήσεις και στο φιλικό με τον Κιλκισιακό, αφού υπάρχουν γραφειοκρατικά κωλύματα στην έκδοση δελτίου. 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 13:29