Πλησιάζει ο Παπουτσής στον Αγροτικό, νίκη 1-0 στα Κύμινα με Προβατίδη

Πλησιάζει ο Παπουτσής στον Αγροτικό, νίκη 1-0 στα Κύμινα με Προβατίδη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 03/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γύρισε στις φιλικές νίκες ο Αγροτικός Αστέρας, έστω και με το ισχνό 1-0 εκτός έδρας με τον αξιόμαχο Ολυμπιακό Κυμίνων, χάρη στο γκολ του πιο έμπειρου του ρόστερ, του Ηλία Προβατίδη, που αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο, ενώ στον Εύοσμο «βλέπουν» τον επιθετικό, Νίκο Παπουτσή.

Σε σταθερή αξία και… συνήθη ύποπτο στο σκοράρισμα εξελίσσεται ο Προβατίδης για τους «σταχυοφόρους» (πέτυχε και τα δυο γκολ στο Κολχικό), που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς φέτος, σε ένα κατά τα άλλα νεανικό ρόστερ.

Ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους «πράσινους» χθες, στο 35΄ με σουτ και έτσι «γράφτηκε» το 0-1 στα Κύμινα.

Από την ομάδα του Διονύση Χασιώτη έλειψαν οι Ζώτος (έκλεισε και τυπικά), Καραντασιάδης, Κουτούσης, Γκεβράκης, Χατζηλιάδης, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Πολιανίδης.

Για τον Αγροτικό ξεκίνησαν οι Χατζηβασιλάκης, Κεχαγιάς, Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Αγτζίδης, Ντουνιάς, Αποστολίδης, Προβατίδης, Πολιανίδης, Ματζίρης, Πιστόπουλος. Έπαιξαν και οι Κάμπας, Χρήστου, Μερτζάνης, Ατζαμιδάκης, Βαφειάδης, Χειρίτραντας και δυο δοκιμαζόμενοι, Κύπριοι και Αλβανός.

Ο Αστέρας αναζητά «οκτάρι», εξτρέμ και στόπερ, ενώ εξετάζεται ο 22χρονος επιθετικός, Νίκος Παπουτσής, με θητεία σε Κ20 Άρη, Απόλλωνα Αρναίας, Παναιγιάλειο, Αστέρα Αμαλιάδας και Λουτράκι και δείχνει κοντά (για να αυξήσει τις επιλογές στη γραμμή κρούσης, δίπλα σε Ματζίρη και Πιστόπουλο).

Αντίθετα, αποχώρησε ο μέσος Κώστας Μακρής, που ήρθε πρόσφατα από τον Οδυσσέα Κορδελιού και ήδη εντάχθηκε στον Κεραυνό Κολχικού.

Τέλος, την Τετάρτη η ομάδα του Ευόσμου δίνει εκτός έδρας εορταστικό φιλικό στο Πλατύ Ημαθίας, με τον… συνονόματο Αγροτικό Αστέρα, που θα έχει πανηγύρι.