Φωτιάς: «Πλάνο και οργάνωση για κάτι καλό στον Εδεσσαϊκό»

Φωτιάς: «Πλάνο και οργάνωση για κάτι καλό στον Εδεσσαϊκό»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από τους πιο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του Εδεσσαϊκού, που φόρεσε την… τρίαινα αυτό το καλοκαίρι, είναι ο Γιαννιτσιώτης στόπερ, Λάζαρος Φωτιάς.

Ο 25χρονος πρώην άσος των Λάρισας, Παναιγιαλείου, Ζακύνθου, Καρδίτσας, Κ20 Ηρακλή, Αναγέννησης Επανομής, Ποντίων Κατερίνης, την ιταλική Πάρμα, την ουγγρική Καποσβάρι, τη βουλγάρικη Ομπορίστε και την σλοβακική Τοπολκάνι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πράσινων» στο διαδίκτυο, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ο λογος που επέλεξα να έρθω στον Εδεσσαικό ήταν επαγγελματικός. Ήθελα μετά απο χρόνια να βοηθήσω μια ομάδα του νόμου μου και αυτό έγινε μετά από συζητήσεις με την διοίκηση όπου είδα οτι υπάρχει πλάνο οργάνωση και διάθεση για κατι καλό. Επίσης όσοι δε γνωρίζουν είμαι στο πτυχίο για το μαθηματικό όπου ήταν ακόμα ένας ακομα λόγος προσωπικός να βρίσκομαι κοντά στο σπίτι μου. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου πρώτα για την ομάδα μου να πετύχει γρήγορα τους στόχους της, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να φέρουμε κοντά μας τον κόσμο.

Να έχουμε υγεία όλοι μας και απο την μεριά μου να κανω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω! Και φυσικά να δούμε την ομαδα πιο ψηλά και να μην κοιτάμε πίσω!

Το μόνο που μπορώ να πω στον κόσμο είναι οτι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα κάνω αυτό που έκανα τόσα χρόνια ,να τιμάω την ομάδα και την φανέλα όπου έπαιζα.

Απο έκει και πέρα θα προσπαθήσω βοηθήσω με την εμπειρία και με τις παραστάσεις που έχω αποκτήσει».

«ΣΑΝ ΤΟ… ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ»

Για να συνεχίσει ο Φωτιάς: «Το ποδόσφαιρο είναι σαν το καρδιογράφημα έχει τα πάνω και τα κάτω του συνεχώς. Αν όμως φωτογράφιζα δυο στιγμές στην καριέρα μου αυτές θα ήταν η μεταγραφή μου στην Πάρμα και η χειρότερη ο τραυματισμός σε μικρη ηλικία στα 14 του πρόσθιου χιαστού στην ομαδα του Ηρακλή! Ως άνθρωπο με χαρακτηρίζει το φιλότιμο, ειμαι ευγενικός και εχω πάρει σωστές αρχές απο την οικογένεια μου τοσα χρόνια!

Ο ελεύθερος χρόνος μου γεμίζει με την δεύτερη μου αγάπη τα μαθηματικά όπου είμαι στην τελική φάση για το πτυχίο μου. Επίσης μου αρέσει μια καλή ταινία στον κινηματογράφο και φυσικά να καθόμαι να συζητώ με τους φιλους μου!

Αυτούς που θέλω να ευχαριστήσω κατά κύριο λόγο είναι οι γονείς που μου στάθηκαν σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα όπου ήταν κοντά μου στα παντα και με βοήθησαν πολύ.

Απο εκεί και πέρα είχα την τύχει να συνεργαστώ με τον κ. Κόλεμαν όπου ειναι προπονητής στην Εθνική Ουαλίας τωρα και με τους κ.κ.Σταματόπουλο και Κολονέλο. Με βοήθησαν πολύ και οι τρεις τους με την με εμπειρία τους και την νοοτροπία τους».

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ

Ταυτόχρονα, την περίπτωση ενός νεαρού επιθετικού με θητεία σε Φούτμπολ Λιγκ και Γ΄ Εθνική εξετάζει η ομάδα του Ηλία Σαπάνη και ίσως υπάρξουν εξελίξεις, ενώ μεθαύριο οι Εδεσσαίοι δίνουν εντός έδρας φιλικό με τον Άρη Παλαιοχωρίου.