Μπύρος: «Ίσως μπω πρόεδρος στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας, πήραμε ότι δικαιούμασταν»

Μπύρος: «Ίσως μπω πρόεδρος στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας, πήραμε ότι δικαιούμασταν»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 12/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο χρηματοδότης της Δόξας Δράμας Γιάννης Μπύρος είναι από τους πιο… ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη, μετά την οριστικοποίηση της ανόδου από τη Δευτέρα (την Τρίτη απλά επικυρώθηκε 100%, με την αναμενόμενη απόρριψη της προσφυγής της Χαλκίδας από το Διαιτητικό) δηλώνοντας στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS»:

«Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, το αξίζαμε και το δικαιούμασταν. Το παλεύαμε και πετύχαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω ανακούφιση και δικαίωση. Μόνο εγώ το πίστευα, χωρίς συνεργάτη! Ένιωθα τόσους μήνες ότι δεν έπιαναν τόπο οι κινήσεις μου, οι επενδύσεις και οι θυσίες, αλλά είμαι πεισματάρης! Ήθελα να αντιδράσω, αλλά… μαζευόμουν! Έγινε το δίκαιο και το προφανές, άσχετα αν μας βγήκε η… ψυχή συνολικά στη Δόξα! Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη Φούτμπολ Λιγκ, αυτό δεσμευόμαστε στον κόσμο, αλλά είναι νέος χώρος, άλλα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να μπω πρόεδρος στην ΠΑΕ.

Θα κάνουμε 5 μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά. Συζητάμε με Πετρόπουλο-Καπετάνο, ένας από τους δυο θα έρθει για την επίθεση. Μιλάμε επίσης με τους Γρηγόρη Μάκο και Λούκας Φαβάλι για το κέντρο και θα πάρουμε έναν στόπερ, πιστεύω ότι είναι κοντά αυτά τα ονόματα».

Στο… κάδρο παραμένουν τα ονόματα των Ντενίζ Μπαϊκαρά και Χοσέ Μαρία Κάσες, ενώ δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τη φημολογία για Γιάννη Λουκίνα και… Χρήστο Αραβίδη!

Τέλος, την Τετάρτη στις 17.30 η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη δίνει εντός έδρας φιλικό, εορταστικού χαρακτήρα, με τον Αετό Ορφανού (επίσης στηρίζει όσο μπορεί ο Μπύρος), των παλιών γνώριμων, Λευτέρη Τοπαλίδη, Φώτη Δουμάνη, Γαβριήλ Αποστολίδη και Μιχάλη Δούμπλατζη.