«Κόμπρα» ο Κιλκισιακός, 2-0 τον Πιερικό στην Κατερίνη

«Κόμπρα» ο Κιλκισιακός, 2-0 τον Πιερικό στην Κατερίνη

Ανώτεροι οι Κιλκισιώτες, χειροκροτήθηκαν ιπποτικά από το κοινό της Κατερίνης...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Μια μέρα μετά την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο, από τον Ατρόμητο Π. Αγιονερίου, ο Κιλκισιακός πήρε φιλική νίκη με 2-0 στην Κατερίνη επί του Πιερικού (στη δεύτερη κόντρα των δυο ομάδων στα τεστ, μετά το 1-1 στο Κιλκίς), με θεωρητικά περισσότερους βασικούς. Για την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη σκόραραν οι Παναγιωτόπουλος (72΄ μετά από ωραία ασίστ του Μοσχάκη) και Παρπουτσής (90΄ με πλασέ, μετά από ασίστ του Δρόσου σε αντεπίθεση). Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τους Παναγιωτόπουλο, Μοσχάκη και Καθάριο, που έκαναν τη διαφορά επιθετικά, ενώ χειροκροτήθηκαν από το κοινό των «μελανόλευκων», με τους Κατερινιώτες να προβληματίζουν αμυντικά. Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν, με τον Πιερικό να έχει δοκάρι με τον Κωστίκο και ευκαιρίες με τον Γκουντρουμπή.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Σαμανίδης, Καραγκούνης, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Τουλκερίδης, Τερζής, Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος. Έπαιξαν και οι Τοπουζλής, Γούτσιος, Καρτσαμπάς, Παραφέστας, Καταχιώτης, Κωστίκος, Κοκονόζι και Λαμπίρης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Καθάριος. Έπαιξαν και οι Νικολαϊδης, Πολύζος, Παρπουτσής, Μούδιος και Αναστασιάδης.