Τελευταίο φιλικό για Καβάλα με Ξηροπόταμο, τον… τελευταίο αντίπαλο στο πρωτάθλημα!

Τελευταίο φιλικό για Καβάλα με Ξηροπόταμο, τον… τελευταίο αντίπαλο στο πρωτάθλημα!

Πρόβα τζενεράλε για τους Αργοναύτες, πριν την πρεμιέρα με τον Άρη Αβάτου, ενώ δεν έπαψαν οι αναζητήσεις για ενίσχυση

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 19/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπάνιος συνδυασμός και σύμπτωση για την Καβάλα, που ρίχνει την αυλαία στα φετινά τεστ προετοιμασίας, ενόψει της πρεμιέρας πρωταθλήματος με τον Άρη Αβάτου, την Κυριακή στο βοηθητικό του «Ανθή Καραγιάννη», με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Οι Δραμινοί δεν είναι… οποιοσδήποτε αντίπαλος, αφού η κλήρωση φέρνει τους νεοφώτιστους στο δρόμο του ΑΟΚ και στο πρωτάθλημα, στον 1ο όμιλο, στην τελευταία αγωνιστική κάθε γύρου (στον πρώτο εντός, στον δεύτερο εκτός).

Αφενός, αργεί η επίσημη αναμέτρηση των δυο ομάδων, που θα έχουν την πρώτη… γνωριμία αγωνιστικά, αφετέρου στους «Αργοναύτες» κάνουν ευχάριστους συνειρμούς και ευελπιστούν να είναι… χαρούμενοι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ξηροπόταμο (βέβαια, ακόμα και πρώτοι να κόψουν το νήμα, δεν εξασφαλίζεται κάτι, αφού υπάρχουν και μπαράζ με τους πρωταθλητές των τριών άλλων ομίλων του Βορρά).

Ο Κώστας Ανυφαντάκης ευελπιστεί να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις, μετά τις πρόσφατες νίκες με Ορφέα Ξάνθης, Ορφέα Ελευθερούπολης και Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ η μεταγραφική… μπίλια δεν έχει «καθίσει» ακόμα κάπου.