Ανακοίνωσε τον Κεϊτά η Καβάλα

Ανακοίνωσε τον Κεϊτά η Καβάλα

Μια μεταγραφή που ήταν δεδομένη από καιρό γνωστοποίησαν οι Αργοναύτες, αφού διευθετήθηκαν τα γραφειοκρατικά ζητήματα για το δελτίο του Αλκάου Κεϊτά...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έστω και μετά από καιρό, αφού αρχικά υπήρχαν διαδικαστικά ζητήματα, που ξεπεράστηκαν τώρα με την έκδοση του δελτίου του, η Καβάλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Αλκάου Κεϊτά (γεννημένος στο Μάλι), που στα τελευταία φιλικά έδειξε ότι μαζί με τον Ρομπέρ μπορεί να προσφέρει αρκετά στη δύναμη πυρός του ΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «γαλάζιων»: «Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 19χρονο επιθετικό από το Μάλι Κεϊτά Αλκάου, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την Κ19 της Βαλενσιέν (Β'Εθνική Γαλλίας). Παρά τα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπήρξαν λόγω της λήξης της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Αυγούστου (διεθνής μεταγραφή) αλλά και της άδειας διαμονής, αυτά ξεπεράστηκαν και χθες εκδόθηκε το δελτίο του. #bienvenue_Keita».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στο βοηθητικό του «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη φιλοξενεί τον Ξηροπόταμο, στο τελευταίο φιλικό, ενώ δεν υπήρξαν άλλες εξελίξεις για ενίσχυση.