Θέλει Βοσνιάδη η ΑΠΕ Λαγκαδά, εξετάζει και Παπαγεωργίου!

Θέλει Βοσνιάδη η ΑΠΕ Λαγκαδά, εξετάζει και Παπαγεωργίου!

Διακαής πόθος της ΑΠΕΛ για τα... δίχτυα ο Πάνος Βοσνιάδης, αλλά οι πιθανότητες για το "μπαμ" δεν δείχνουν με το μέρος της...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετρημένες στα… δάχτυλα είναι οι λύσεις ελεύθερων και αξιόλογων τερματοφυλάκων, μετά την απρόσμενη τροπή με τον Μέλκα, με την ΑΠΕ Λαγκαδά να στρώνει… χαλί για τον Παναγιώτη Βοσνιάδη, αλλά να μην έχει με το μέρος της τις πιθανότητες για τη μεγάλη «βόμβα».

Η προσέγγιση των «κυανόλευκων» έχει γίνει προς τον Βοσνιάδη, που μίλησε με αρκετές ομάδες, όπως Καραϊσκάκη, Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας κ.α. και απασχολεί ακόμα ορισμένες της Γ΄, αλλά δεν είναι «ζεστός» στο να… πέσει κατηγορία (πέρυσι Σούπερ Λίγκα).

Ο 28χρονος γκολκίπερ, που συνεργάστηκε με τον Γιάννη Θεοφάνους στον Αγροτικό Αστέρα, έχει θητεία σε Ηρακλή, Λάρισα, Αιγινιακό, Γιαννιτσά, Πυρσό Γρεβενών, Μακεδονικό, Αχιλλέα Τριανδρίας, Καμπανιακό και μέχρι πρότινος Πανιώνιο.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει προσεχώς, αλλά παρά το «πρέσινγκ», τη δυναμική κίνηση και την καλή πρόταση, δύσκολα θα γίνει το μεγάλο «κόλπο» στην εστία.

Στην ΑΠΕΛ προτάθηκε και εξετάζεται ο 20χρονος πλάγιος μπακ, Νίκος Παπαγεωργίου, με θητεία σε Θύελλα Φιλώτα, Νίκη Βόλου πέρυσι και φέτος… παραλίγο Ηρακλή, ενώ η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη (ψάχνει φορ, πλάγιο αμυντικό και γκολκίπερ) θα δώσει το Σάββατο φιλικό στο Καβαλάρι, μόνο για νεαρούς και «εφεδρείες» (δεν συνιστά πρόβα για την πρεμιέρα στην Έδεσσα).

Απών παραμένει μόνο ο τραυματίας Θάνος Αθανασιάδης.