Ανησυχία και μαγνητική για Λαφαζανίδη στον Εδεσσαϊκό

Ανησυχία και μαγνητική για Λαφαζανίδη στον Εδεσσαϊκό

Σε αναμμένα κάρβουνα στον Εδεσσαϊκό για τον τραυματισμό του ηγέτη της επίθεσης, Δημήτρη Λαφαζανίδη...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τραυματίας στο γόνατο αποχώρησε από το προχθεσινό νικηφόρο φιλικό του Εδεσσαϊκού με τον Μακεδονικό Φούφα (2-1 εκτός) ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Λαφαζανίδης.

Ο γηγενής φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και είναι αμφίβολος για την κυριακάτικη πρεμιέρα εντός με την ΑΠΕ Λαγκαδά (μάλλον δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, σταντ μπάι για την «κορυφή» δείχνει ο Καρακούτης).

Ο Ηλίας Σαπάνης, που δεν υπολογίζει στους Κατσαμακτσή, Πούπη και Μεταξά, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των τελευταίων φιλικών και το αήττητο σερί με έξι ομάδες της κατηγορίας (4 νίκες, 2 ισοπαλίες, ενώ ήταν δεύτερη ανατροπή, μετά το διπλό στη Νάουσα).

Παράλληλα, παίζοντας με την Κ17 και την καθοδήγηση του Βάιου Στεργιόπουλου, οι Εδεσσαίοι κέρδισαν την Κυριακή με 2-0 εκτός έδρας τον Αστέρα Νεοχωρίου για το κύπελλο Πέλλας, έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σκόρερ για τους «τριαινοφόρους» χρίστηκαν οι Πέτκος (35΄) και Μπατσίρης (50΄).

Ακολουθεί το βίντεο της φιλικής νίκης του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Φούφα, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/foufasfc/videos/1453143244801462/

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 09:36