Ισχυρός ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, 2-0 τον Μακεδονικό εκτός έδρας

Ισχυρός ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, 2-0 τον Μακεδονικό εκτός έδρας

Με θετικό πρόσημο το τελευταίο τεστ του Φιλίππου Αλεξάνδρειας, βλέπει την πρεμιέρα με Αλμωπό ήδη ο Μακεδονικός...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πιο ουσιαστικός ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τον Μακεδονικό, με τα γκολ των Κωτσιόπουλου και Καρατζάογλου, στην τελική «πρόβα» των δυο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έδειξε πιο έτοιμη για την πρεμιέρα στο Παλαιοχώρι, αντίθετα με τους γηπεδούχους που φάνηκαν «φλύαροι» και αναποτελεσματικοί, στο κρας τεστ πριν την υποδοχή του Αλμωπού Αριδαίας την Κυριακή.

Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε στο 14΄ με προβολή του προωθημένου Νέστορα Κωτσιόπουλου, μετά από κόρνερ του Κούμπουλα και «στρώσιμο» του Δημητρουλόπουλου, ενώ το τελικό 0-2 για την Αλεξάνδρεια πέτυχε στο 74΄ ο Καρατζάογλου, με αριστερό βολέ από το ύψος της περιοχής.

Ο Φίλιππος απείλησε κυρίως με αντεπιθέσεις, ενώ ο Μακεδονικός, που είχε άκαρπη εδαφική υπεροχή και στα δυο ημίχρονα, είχε δοκάρι με τον Παπαποστόλου στο 87΄ και μικροευκαιρίες με Διαμαντίδη, Γαρύφαλλο και Τσουκάνη.

Στην ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν αποκτηθεί ο Καμερουνέζος εξτρέμ, Μούσα Ποκόνγκ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Τσουκάνης, Τουμανίδης, Αντωνιάδης, Ζαφειρίδης, Διαμαντίδης, Ζαγναφέρης, Γαρύφαλλος, Ηλιόπουλος, Παπαποστόλου. Έπαιξαν και οι Βοσνιάδης, Παπατζίκος, Κανούλας, Παντεκίδης, Βόσδου και ένας υπό δοκιμή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρακούτσης, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Σκλιοπίδης, Κόλα, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Σκοπελίτης, Κούμπουλα, Μπενίσκος. Έπαιξαν και οι Αργυρίου, Μυλωνάς, Δαδάκος, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης και ένας υπό δοκιμή.