Επιβεβαίωση : Από Δευτέρα νέος ανάδοχος για το γήπεδο της Καρδίας!

Επιβεβαίωση : Από Δευτέρα νέος ανάδοχος για το γήπεδο της Καρδίας!

Εκτός έργου μένει η VALCON η οποία για ακόμη μία φορά δεν τήρησε την συμφωνία και θα κηρυχτεί έκπτωτος ο εργολάβος

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 27/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Σε ένα ακόμη ρεπορτάζ το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ φαίνεται πως δικαιώνεται καθώς όπως σας ενημερώσαμε  εδώ και καιρό η σημαντική καθυστέρηση του έργου από την ανάδοχο εταιρεία δημιούργησε σημαντικά προβλήματα τόσο στην οργάνωση της τοπικής ομάδος του χωριού , όσο και στην δημοτική αρχή η οποία δεν έχει ησυχάσει …. με την παράταση της ολοκλήρωσης του γηπέδου.

Ένα αθλητικό έργο πρόκληση για την κοινωνία όπως δήλωσαν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Θερμής και οι οποίοι ήταν αντίθετοι από την πρώτη στιγμή σε μία τόσο μεγάλη επένδυση ύψους 400.000 ευρώ!!!

 

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό αφορά αποκλειστικά τον δήμο και τους παράγοντες της ομάδος του χωριού της Καρδίας.

 

 

Σήμερα το πρωί συνεργάτης του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επισκέφτηκε το περιβόητο έργο και αντίκρισε αυτό που ίσως δεν περίμενε κανείς….

Το γήπεδο στρωμένο με χαλίκι και φυσικά ούτε καν στο περιβάλλοντα χώρο δεν υπήρχε ο πλαστικός τάπητας ο οποίος πρέπει σύμφωνα με την τελευταία συμφωνία δήμου και εργολάβου να  τοποθετηθεί έως 30 Σεπτεμβρίου !

 

Το βέβαιο είναι πως από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες (νομικές) τόσο για την απομάκρυνση της VALCON όσο και για την ενημέρωση του τρίτου αναδόχου που είναι η εταιρεία TERRAIN  ΕΠΕ   του επιχειρηματία Μάκη Ραλλάτου.

 

Ακόμη αξίζει να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που όπως είναι λογικό έχουμε αντίδραση της VALCON τότε είναι άγνωστο σε πόσους μήνες θα ολοκληρωθεί  το έργο…