Λαμπίδης: «Σαν όνειρο για τον Αετό Ορφανού η Γ΄ Εθνική»

Λαμπίδης: «Σαν όνειρο για τον Αετό Ορφανού η Γ΄ Εθνική»

Τη σημαντική βοήθεια του χορηγού της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρου, εξήρε το αφεντικό του Αετού Ορφανού, Νίκος Λαμπίδης...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 29/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γράφει ιστορία ο Αετός Ορφανού με τη φετινή παρουσία του στη Γ΄ Εθνική και ο πρόεδρος, Νίκος Λαμπίδης δίνει το στίγμα των προσδοκιών για τους «ασπρόμαυρους» της Καβάλας στην «ARENA PRESS». Ο ισχυρός άνδρας του Αετού, γνωστός και ως «Καρβέλης» (δεδομένου ότι είναι αρτοποιός), είναι Σταυρουπολίτης στην καταγωγή (ο πατέρας του ήταν στη διοίκηση του Παύλου Μελά, όταν πωλήθηκε ο Δώνης στον ΠΑΟ, ενώ ο σημερινός πρόεδρος τους, Χρήστος Παπουλίδης είναι θείος του) και επισημαίνει:

«Είμαστε πρωτάρηδες στην κατηγορία, θα βαδίσουμε συλλογικά σε άγνωστα μονοπάτια. Είναι τεράστια υπόθεση για το χωριό, την παραλία Οφρυνίου, η Γ΄ Εθνική. Σαν όνειρο! Είμαστε χωριό 1.500 κατοίκων, που… ζωντανεύει το καλοκαίρι. Μας στηρίζουν επιχειρηματίες από Κάριανη και Τούζλα, μόνος δεν μπορώ και φυσικά ο Γιάννης Μπύρος.

 

Ο χορηγός της Δόξας Δράμας είναι σταθερός υποστηρικτής μας, από τις διαθέσεις του εξαρτώμαστε σε μεγάλο βαθμό! Είμαστε ένα οργανωμένο σωματείο, ζούμε για τις Κυριακές μας, με καλή δουλειά και ωραίο κλίμα. Δεν μας λείπει κάτι και φέτος θα μας μάθουν πολλοί, «διαφημίζουμε» το χωριό σε μεγαλύτερη εμβέλεια. Με εξαίρεση την Καβάλα, που ξεχωρίζει, όλοι οι άλλοι έχουμε παρόμοιο βάρος στη φανέλα, είμαστε ισάξια μεγέθη. Βέβαια, πέφτουν 5 στους 12 και δεν είναι εύκολος ο όμιλος. Ωστόσο, είμαστε σε καλό δρόμο για το στόχο, βάσει δυνατοτήτων, όπως φάνηκε σε φιλικά με Δόξα Δράμας και Παραλίμνιο, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, στον ίδιο ρυθμό στα επίσημα. Έτσι, σωζόμαστε… άνετα, σε θέση ισχύος και φαβορί έναντι αρκετών ομάδων!

Αν είμαστε ψηλά, κοντά στους πρωτοπόρους, δεν αποκλείεται να κυνηγήσουμε νέο «μπαμ», με 5 νέες προσθήκες το χειμώνα! Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε έμπειρο ρόστερ, με μονάδες όπως οι Τοπαλίδης, Δούμπλατζης, Αποστολίδης, Δουμάνης, Καραγιαννίδης, που έπαιξαν Γ΄ και Β΄ Εθνική και καλούς μικρούς, όπως Ελέζι και Τζαμπέγια.

Είμαι 18 χρόνια στην προεδρία, δεν είναι και λίγα, αλλά έχω όρεξη σα να είναι πρώτη σεζόν! Διατηρούμε μεγάλη ακαδημία, του ΠΑΟΚ Ορφανού και περιμένουμε από τον κόσμο υπομονή και στήριξη και στα «ανάποδα» αποτελέσματα.

Μας περιμένει δύσκολη πρεμιέρα με την Καρπερή, που στηρίζεται στο σύνολο και έχει έμπειρες μονάδες, όπως ο Γκόγκας. Όμως είναι στα μέτρα μας, δεν φοβόμαστε κανέναν».

Απόντες μεθαύριο θα είναι οι Νάκου και Καραγιαννίδης.