Δυναμικό ξεκίνημα ο ΝΠΣ Βόλος

Δυναμικό ξεκίνημα ο ΝΠΣ Βόλος

Οι κυανέρυθροι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους με εντυπωσιακό τρόπο (5-0 τον Αστέρα Ιτέας)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/09/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αισθητή φρόντισε να κάνει με το... καλημέρα την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΝΠΣ Βόλος, καθώς στην πρώτη του... παράσταση, στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου, πέτυχε εμφατική νίκη απέναντι στον Αστέρα Ιτέας, του οποίου επιβλήθηκε με 5-0. Έτσι, ξεκίνησε με τρίποντο την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, σε αντίθεση με τους πρωταθλητές Φωκίδας, που δεν μπόρεσαν να αποτελέσουν «σκληρό καρύδι» για τους αντιπάλους τους.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Ηλιόπουλος σκόραρε δύο φορές. Αρχικά έγραψε το 1-0 στο 25' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντεντάκη και, εν συνεχεία, πέτυχε το 2-0 στο 29' με κοντινή κεφαλιά μετά από απόκρουση του Μάλτζαρη σε δικό του πλασέ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι κυανέρυθροι διεύρυναν το προβάδισμά τους, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Πέντα μετά από ενέργεια και ασίστ του Μάντζη. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, όπου οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δύο τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. Στο 77' ο Ντεντάκης έγραψε το 4-0 με μακρινή λόμπα και στο 86' ο Μάντζης χρίστηκε σκόρερ με κοντινή προσπάθεια μετά από σέντρα του Δεμηρτζόγλου.
Διαιτητής ήταν ο Μπεκιάρης, με βοηθούς τους Τίκα και Κανιούρα (Καρδίτσας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης, Πιαστόπουλος (57' Ζέρης), Πέντα (77' Δεμηρτζόγλου), Καμπαγιέρο (69' Μελισσόπουλος), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Κώστας Λίβας): Μάλτζαρης, Λαζάρου (80' Δαμιανός), Μιχ. Τοπούζι (46' Γεωργουσόπουλος), Ζαννιάς, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Αν. Τοπούζι, Μπογκντάνι, Αλεξίου, Χαραλαμπίδης (46' Κοντογιώργος), Αντωνίου (75' Χαρδαλούπας).

(Πηγή: goalpost.gr)