Δίκαιη μοιρασιά στο Κερατσίνι

Δίκαιη μοιρασιά στο Κερατσίνι

Η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ιάλυσο (1-1) στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Είχαν κι οι δυο τους ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα γκολ, ωστόσο το Κερατσίνι και ο Ιάλυσος έμειναν στο ισόπαλο 1-1, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, βάσει της εικόνας της αναμέτρησης, που έγινε παρουσία περίπου 400 φιλάθλων. Οι πρωταθλητές Πειραιά μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17', όταν ο Μπερνιδάκης δέχθηκε την κάθετη πάσα του Ντούλια και με πλασέ από πολύ πλάγια θέση νίκησε τον Ανδρούτσο για το 1-0. Στο 30' ο Μπότος κράτησε ανέπαφη την εστία του, αποκρούοντας με δυσκολία την κεφαλιά του Δελαπόρτα. Στην επανάληψη οι νησιώτες πίεσαν για την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στο 77'... από σπόντα! Ο Τσουμάγκας σέντραρε και προ του Πόποβιτς ο Βαττής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει (1-1). Μάλιστα, στο 85' θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τη μεγάλη ανατροπή, αν ο Μπότος δεν έβαζε σωτήρια το πόδι για να σταματήσει την μπάλα από το σουτ του Μπεγκλεκτσή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ροσονέρι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλογιάννη στο 47' στην οποία ο Ι. Καλογερόπουλος έδωσε φάουλ. Το βίντεο δικαιώνει τον Αθηναίο ρέφερι, αφού ο χαρισματικός μέσος του Κερατσινίου βρίσκονταν εκτός περιοχής την στιγμή που δέχθηκε το μαρκάρισμα.

Βοηθοί του Καλογερόπουλου, που είχε πολύ καλή διαιτησία, ήταν οι Αρμακόλας (Κυκλάδων) και Κορτέσης (Αθηνών).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Μπότος, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Βαττής, Λίτσης (63' Σιγάλας), Ντούλιας (91' Σιάνος), Γκιάτης (76′ Διάκος), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (82' Πασαλίδης), Παπασπύρος

ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Παφιάκης (89' Σπάρταλης), Τσούπρος, Αρχοντούλης, Πετρούσης, Δήμας, Βλάχος (71' Μπεγκλετσής), Καμπλιώνης (76' Φαβάλι), Δελαπόρτας, Πόποβιτς.