Αιγάλεω με... ουσία!

Αιγάλεω με... ουσία!

Το «Σίτυ» κέρδισε τον Φωστήρα πιο άνετα από όσο μαρτυρά το τελικό 1-0.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον... δρόμο του πρωταθλητισμού, που επιθυμεί να «βαδίσει» φέτος το Αιγάλεω, το ζητούμενο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών με κάθε τρόπο και απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Στο ντέρμπι με τον Φωστήρα το «Σίτυ» είχε την ουσία και έφτασε στη νίκη, πιο άνετα από όσο υποδηλώνει το τελικό 1-0. Παρουσία περίπου 1200 φιλάθλων, που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», οι κυανόλευκοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 18' χάρη σε σουτ του Βέρμπη μετά από σέντρα του Κάρδαρη. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι φρόντισαν κατά πρώτο λόγο να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, κάτι που δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν απέναντι σε έναν αντίπαλο, που είχε μετριότατο πρόσωπο. Το έργο των κιτρινόμαυρων έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 71', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπιταξής. Έτσι, το Αιγάλεω πανηγύρισε το τρίποντο και έκανε θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Διαιτητής ήταν ο Μανιώτης, με βοηθούς τους Γουρνιά και Κυριακόπουλο (Ανατολικής Αττικής).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Δάρρας, Κοντιζάς, Σκοπελίτης, Γοήλας, Η. Σταύρου (93' Θ. Σταύρου), Τσαρκάνι (61' Ψυχογιός), Σαπαλίδης (79' Σπανός), Βέρμπης (95' Τουλουβασίλης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης): Παπαδόπουλος, Καλημέρης, Κωνσταντινίδης (68' Μανδύλης), Τσώνης, Πατσατζόγλου, Χαρίτος (89' Κόπελας), Δωροβίνης, Μήτκας, Στρίγγας (51' Καμαρά), Μπιταξής, Νάστος (51' Νικολόπουλος).