«Φωνάζει» για τον ρέφερι Τσαλουχίδη η Καρδία, που είχε έξι… πρωτοεμφανιζόμενους!

«Φωνάζει» για τον ρέφερι Τσαλουχίδη η Καρδία, που είχε έξι… πρωτοεμφανιζόμενους!

Ακόμα να... ξεχάσουν τον Τσαλουχίδη στην Καρδία, που έχουν ρεπό την 2η αγωνιστική για τον πρώτο γύρο και ίσως δοθεί φιλικό

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον Κιλκισιώτη ρέφερι Τσαλουχίδη εξέδωσε η Καρδία, θεωρώντας ότι συνέβαλε στη διαμόρφωση αποτελέσματος, στην χθεσινή ήττα από τον Πιερικό (2-1 στη Ραιδεστό με ανατροπή).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Αναγκαζόμαστε για Πρώτη φορά στην μικρή μας διαδρομή σε Εθνικό Πρωτάθλημα και δυστυχώς στην πρεμιέρα του φετινού, να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την διαιτησία του κ. Τσαλουχίδη (Σύνδεσμος Κιλκίς), στον σημερινό απογευματινό αγώνα με τον Πιερικό (1-2), στο γήπεδο της Ν. Ραιδεστού.

Πλέον συγκεκριμένα ο διαιτητής καταδίκασε σε ήττα την ομάδα μας, καθώς σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, χάρη στο οποίο ο Πιερικός ισοφάρισε και δεν σφύριξε καταφανές επιθετικό φάουλ στο νικητήριο, όπως αποδείχθηκε, δεύτερο γκολ του αντιπάλου μας, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ακόμη στο πρώτο ημίχρονο δεν υπέδειξε την "Εσχάτη των ποινών" σε δύο περιπτώσεις εις βάρος των αντιπάλων μας.

Ο Πιερικός είναι ιστορική ομάδα την οποία σεβόμαστε και την φιλοξενήσαμε άψογα. Η διαιτησία όμως πρέπει να είναι ΔΙΚΑΙΗ και για τους δυο αντιπάλους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και εμείς ΔΙΚΑΙΗ αντιμετώπιση από τους διαιτητές.

Σήμερα δεν κέρδισε ο καλύτερος και ευχόμαστε να ΜΗΝ υπάρξει άλλη τέτοια διαιτησία στην συνέχεια, όπως η σημερινή του κ.Τσαλουχίδη».

ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑ… ΕΞΙ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχεδόν μισοί από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν χθες από τον Φώτη Αλεξίου, οι 6 στους 14 μαζί με τις αλλαγές, ήταν… πρωτοεμφανιζόμενοι και έκαναν ντεμπούτο στην κατηγορία, δείγμα των τομών στο ρόστερ, της ριζικής ανανέωσης και της εμπιστοσύνης της Καρδίας σε «μικρούς»! Συγκεκριμένα, πρώτη φορά άρωμα Γ΄ Εθνικής πήραν οι βασικοί Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Πολυζάς, Μανιός (ξεχώρισε και έβαλε ωραίο γκολ), ενώ κάτι ανάλογο ισχύει για τους Δαμουλάκη και Χότζα, που ήρθαν από τον πάγκο. Η έννοια του «ρούκι» και του… βαπτίσματος πυρός. Και έπεται συνέχεια… Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό για τον πρώτο γύρο και ίσως δοθεί φιλικό (ανάμεσα στους υποψήφιους αντιπάλους και ο Πανσερραϊκός).