«Πιστολέρο» ο Αγροτικός Αστέρας, 3-2 τον Καμπανιακό με ανατροπή και… καυτό πεντάλεπτο (vid)

Με σκόρερ τους Παπουτσή (δυο γκολ) και Καραντασιάδη σε ένα πεντάλεπτο, το 0-1 έγινε 3-1 για τους "πράσινους", που εντέλει κέρδισαν 3-2 τον Καμπανιακό στην πρεμιέρα-ροντέο στον Εύοσμο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάτι… απέμεινε από τη Φούτμπολ Λιγκ στον Αγροτικό Αστέρα, που παρά τις πολλές αλλαγές έδειξε «μέταλλο» και ψυχή στην πρεμιέρα του Γιώργου Φοιρού, κερδίζοντας 3-2 με ανατροπή τον μαχητικό Καμπανιακό στο τοπικό ντέρμπι, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπουτσή (δυο γκολ).

Με τρεις μαζεμένες… μαχαιριές, τρεις «σφαίρες» σε πέντε λεπτά, η ομάδα του Ευόσμου χτύπησε στην… καρδιά τους «ερυθρόλευκους», που στάθηκαν καλά στο «Δ. Κοντικάκης» και ειδικά το πρώτο 20λεπτο. Χωρίς τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και ηγέτη, Ηλία Προβατίδη, αφού δεν βγήκε το δελτίο του (όπως και του Κουτούση), ο Αγροτικός έκανε τα απλά και… απαραίτητα παρουσία 500 θεατών, για να φτάσει στην πρώτη νίκη ψυχολογίας στην πρεμιέρα της νέας εποχής, πριν το νέο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Καμπανιακός αιφνιδίασε στο 15΄, κάνοντας το 0-1 με σουτ του Χριστοδουλίδη. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ψυχραιμία και σε κρίσιμο σημείο, στο 43΄, ισοφάρισαν σε 1-1 με σουτ του Παπουτσή. Ο δραστήριος Νίκος Παπουτσής «χτύπησε» ξανά, στο 45΄ με κεφαλιά για την ανατροπή και το 2-1, ενώ το 3-1 σε ένα καταιγιστικό πεντάλεπτο πέτυχε στο φινάλε του πρώτου μέρους, στο 45'+2΄, ο προωθημένος Άγγελος Καραντασιάδης με σουτ. Η ομάδα του Χρήστου Ζίφκα, που έχασε ευκαιρία με τον Μπάλιο για το 0-2, απλά μείωσε στο τελικό 3-2 στο 64΄, με αυτογκόλ-κεφαλιά του Κεχαγιά. Διαιτησία: Δημητριάδης, Χρυσαϊδης, Πασαλής (Χαλκιδικής).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Γκεβρέκης, Ιωαννίδης, Αγτζίδης, ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΑΔΗΣ, Κεχαγιάς, Χρήστου (46΄ Ντουνιάς), Μερτζάνης (57΄ Πιστόπουλος), ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, Ματζίρης (80΄ Γεωργιάδης), ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (70΄ Χειριτράντας), Ατζαμιδάκης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, ΑΛΜΠΑΝΗΣ, Αριζάνης (46΄ Ταχματζίδης), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, Ραγκαβίνας, ΒΑΣΑΪΤΗΣ, Χατζηβασιλειάδης, Κιβρακίδης (85΄ Τσιότσκας), Μπιτζικόπουλος (58΄ Βλαχόπουλος), Μπάλιος, Χουζούρης.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 12:37