Αποκλειστικό: Ο όμιλος επιχειρήσεων Παπαντωνίου μπαίνει στον Ηρακλή!

Αποκλειστικό: Ο όμιλος επιχειρήσεων Παπαντωνίου μπαίνει στον Ηρακλή!

Έγκυρες πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ φέρνουν τον γνωστό επιχειρηματία Αντώνη Παπαντωνίου ένα βήμα από το να αναλάβει τον ΗΡΑΚΛΗ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 03/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Σκάει βόμβα στην Θεσσαλονίκη πιθανότατα ίσως και αύριο με τον γνωστό επιχειρηματία Αντώνη Παπαντωνίου να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να εμπλακεί στα διοικητικά του Ηρακλή!

Αύριο μάλιστα πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ θα υπάρξει συνάντηση ανθρώπων του ΗΡΑΚΛΗ  με τον κ. Παπαντωνίου και τους συνεργάτες του.

Η είδηση σαφώς και θα κάνει αίσθηση καθώς άπαντες στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουν για την οικονομική επιφάνεια του εν λόγω επιχειρηματία , ο οποίος ήταν η κινητήρια δύναμη του Μακεδονικού τα τελευταία χρόνια και  του Μελιτέα.

 

Η συμφωνία πιθανόν θα «μετακομίσει» το πολύ καλό ρόστερ του Μελιτέα (16 ποδοσφαιριστές με εμπειρία σε Γ εθνική)  στην Μίκρα ενώ άμεσα εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνουν και κάποιες προσθήκες μεταγραφών.

 

Χαρακτηριστικό στοιχείο του κ. Παπαντωνίου αποτελεί η  ειλικρίνεια σε ότι κάνει , ενώ είναι κάθετα αντίθετος με την αδικία.

Εάν και εφόσον τελικά ασχοληθεί με τα κοινά του ΗΡΑΚΛΗ είναι βέβαιο πως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδος προστατεύοντας την από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Η αυριανή ημέρα θα είναι πραγματικά ιστορική και μεγάλης σημασίας εάν και εφόσον συμφωνήσει ο κ. Παπαντωνίου  με τον οικογενειακό κύκλο του ΗΡΑΚΛΗ.

Πιθανή ενασχόληση του κ. Παπαντωνίου με τα κοινά του Ηρακλή είναι σίγουρο πως θα σταματήσει την «αιμορραγία» και την απαξίωση των τελευταίων μηνών.

Ο Ηρακλής είναι σίγουρο πως μόνο κέρδη θα έχει και τεράστια οικονομική στήριξη σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία.