Κλείνει τον Ισμαέλ Ουαταρά ο Πιερικός

Κλείνει τον Ισμαέλ Ουαταρά ο Πιερικός

Με ένα σμπάρο, τρία... τριγόνια για τον Πιερικό, αφού ο Ιβοριανός καλύπτει τρεις θέσεις...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 05/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε συμφωνία με τον Ισμαέλ Ουαταρά ήρθε ο Πιερικός και σήμερα αναμένεται να «κλειδώσει» η μεταγραφή του 21χρονου Γάλλου μεσοαμυντικού, που καλύπτει αρκετές θέσεις, αν δεν υπάρξει κάποιο διαδικαστικό εμπόδιο.

Ο Ουαταρά είναι γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού, διαθέτει γαλλικό διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «εξάρι» (όπου δείχνουν να «καίγονται» οι μελανόλευκοι), όσο και ως στόπερ και δεξί μπακ.

Ο Αφρικανός λοιπόν λογίζεται ως… πολυεργαλείο για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, που προχώρησε τη συγκεκριμένη περίπτωση μετά το «ναυάγιο» με τον Ντεμπελέ.

Ο Ισμαέλ Ουαταρά (ύψους 1.82) συμφώνησε αρχικά με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου δεν έμεινε, αλλά αυτή η εξέλιξη ανοίγει το δρόμο για την ένταξή του στον Πιερικό, αφού θεωρείται δύσκολο να υπάρξει κάποιο γραφειοκρατικό κώλυμα (μάλλον ξεκαθαρίζει οριστικά σήμερα).

Ο Ιβοριανός έπαιζε στη Λινξ, ομάδα Α΄ Εθνικής του Γιβραλτάρ, ενώ οι Κατερινιώτες συζητούν και με Έλληνα επιθετικό, «δεσμευμένο» με ομάδα Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας παράλληλα προετοιμάζεται για το «δυο στα δυο», την Κυριακή εντός με τον Μακεδονικό, μετά το διπλό με την Καρδία.

Μόνος απών είναι ο τραυματίας Τουλκερίδης, ενώ θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν οι «χρυσές» αλλαγές στη Ραιδεστό, Γκουντρουμπής και Σ. Παπαδόπουλος.