Πήρε και Κρυστάλλη-Σαβελίδη ο Ηρακλής, «βλέπει» Παναγιωτούδη-Γκουτσίδη

Πήρε και Κρυστάλλη-Σαβελίδη ο Ηρακλής, «βλέπει» Παναγιωτούδη-Γκουτσίδη

Δυναμώνει στην επίθεση ο Ηρακλής με τους έμπειρους Κρυστάλλη και Σαβελίδη και... έπεται συνέχεια

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τους Αμπάρη, Στεφανή, Κυριακίδη, Ρεβυθόπουλο, ο Ηρακλής έντυσε στα κυανόλευκα τους έμπειρους επιθετικούς Παντελή Κρυστάλλη και Βλάντο Σαβελίδη, συνεχίζοντας το ντεμαράζ ενίσχυσης με… ενδεκαδάτους.

Ο πρώτος είναι 35χρονος επιθετικός, που είχε ρόλο παίκτη-τεχνικού διευθυντή στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής (νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική, 1ος όμιλος, αποχωρεί από τους Σερραίους), και είναι γνώριμος των Σάκη Αναστασιάδη (μαζί στη φωτο), από τις σερραϊκές ομάδες και του Τάσου Κατσαμπή, από τον Αγροτικό Αστέρα (βοηθός προπονητή ο τελευταίος και παίκτης ο Κρυστάλλης).

Ο έμπειρος φορ στην καριέρα του αγωνίστηκε ακόμα μεταξύ άλλων σε ΑΠΕ Λαγκαδά, Καβάλα, Αγροτικό Αστέρα, Αιγινιακό, Πανηλειακό, Εθνικό Γαζώρου, Προσοτσάνη, Σιδηρόκαστρο, Ηράκλεια.

Όσο για τον Σαβελίδη, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε στον Κιλκισιακό και παλιότερα σε Διαγόρα, ΠΑΟ Κρουσώνα, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πύδνα Κίτρους και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Τα περισσότερα από τα νέα αποκτήματα ίσως προλάβουν το ματς της Κυριακής στην Επανομή με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ επαφές υπάρχουν και για δυο ακόμα παίκτες της Δόξας Δράμας, τους μέσους Κώστα Παναγιωτούδη (κυρίως) και Γιώργο Γκουτσίδη.

Ο πρώτος έχει θητεία και σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανιώνιο, ΑΠΕ Λαγκαδά και Βέροια, ενώ ο δεύτερος σε Παναιγιάλειο, ΙΝΚΑ, Κ20 Πανθρακικού.

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 14:52