Κάρτζιος: «Στους ισχυρούς του ομίλου ο Εδεσσαϊκός»

Κάρτζιος: «Στους ισχυρούς του ομίλου ο Εδεσσαϊκός»

Σημαντικές απουσίες για τον Εδεσσαϊκό στην Αλεξάνδρεια οι Φωτιάς, Λαφαζανίδης, Σκαθαρούδης

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Εδεσσαϊκού στο 2-2 με την ΑΠΕ Λαγκαδά ήταν ο νεαρός, Γιώργος Κάρτζιος, πρώην εξτρέμ της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ο οποίος βοήθησε στην περσινή άνοδο και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τους φετινούς «πράσινους».

Ο Κάρτζιος ανέφερε συγκεκριμένα: «Νιώθω χαρούμενος για το γκολ με την ΑΠΕ Λαγκαδά στην πρεμιέρα, είναι δικαίωση, γιατί είναι πρώτο στη Γ΄ Εθνική. Πριν τρία χρόνια με τα Γιαννιτσά, είχαμ μόνο συμμετοχές και ασίστ στην κατηγορία. Μακάρι να είναι η αρχή για περισσότερα, ενώ με ικανοποιεί παραπάνω που ήρθε με δυνατό αντίπαλο και είχε αξία και αντίκρισμα, αφού συνδυάστηκε με κάτι θετικό. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω ενεργά στην επίτευξη των φετινών στόχων, που καταρχήν είναι η σωτηρία. Θα μας χαροποιούσε ο τερματισμός σε πεντάδα ή εξάδα, γιατί μετέχουμε σε δύσκολο όμιλο, με δυνατές και ιστορικές ομάδες, ενώ υποβιβάζονται και αρκετές. Πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ισχυρές ομάδες του ομίλου, έχουμε ικανότητα και καλές μονάδες, πρέπει να είμαστε και δεμένοι μεταξύ μας. Εκτιμώ ότι αξίζουμε την στήριξη του κόσμου, μπορούμε να το ανταποδώσουμε με καλό θέαμα και νίκες. Όσο για το ματς στην Αλεξάνδρεια με τον Φίλιππο, θα κριθεί στη δύναμη και πιστεύω θα είναι ισορροπημένο. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά θα μπούμε αποφασιστικά. Και οι δυο πάμε για νίκη και ο αντίπαλος προέρχεται από ήττα και θέλει τρίποντο στην πρεμιέρα στην έδρα του».

ΤΡΕΙΣ Ο ΦΩΤΙΑΣ, ΕΞΩ Ο ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τιμωρημένος Λάζαρος Φωτιάς θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν (η πρώτη στο κύπελλο, η τρίτη με το Παλαιοχώρι), ενώ τραυματίας είναι και ο Γιώργος Σκαθαρούδης (θλάση), εκτός από τον Δημήτρη Λαφαζανίδη. Επανέρχεται ο Καρακούτης (διεκδικεί μια θέση με Μπουράκη-Κάρτζιο), ενώ διαθέσιμος για ντεμπούτο είναι ο Χαραβιτίδης. Πιθανή ενδεκάδα: Παπουρτζής, Κούμπους, Κιόρτσης, Ουζούνης, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Γολιδόπουλος, Ρέτζια, Ταουσιάνης, Καρακούτης, Καράμπελας. Θέσεις διεκδικούν Κάρτζιος, Μπουράκης.