Έλειψε το γκολ για Ηρακλή και Αγροτικό Αστέρα στην Επανομή (0-0, pics)

Έλειψε το γκολ για Ηρακλή και Αγροτικό Αστέρα στην Επανομή (0-0, pics)

Αλληλοεξουδετέρωση για τον Ημίθεο, που κέρδισε κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας, και την ομάδα του Ευόσμου, που συνεχίζουν την προσπάθεια για καλύτερη συνέχεια κόντρα στις αντιξοότητες

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε μια αναμέτρηση ειδικών συνθηκών, σε ουδέτερο έδαφος, το «Νίκος Σαράφης» της Επανομής, ο Ηρακλής κατέκτησε τον πρώτο πόντο στο πρωτάθλημα, στο 0-0 με τον επίσης νεανικό Αγροτικό Αστέρα. Τη διαφορά έκανε και πάλι, όπως στην Κατερίνη με την Καρίτσα στην πρεμιέρα, ο συγκλονιστικός και… ταλαιπωρημένος λαός του Ημίθεου, που ξεχωρίσει φυσικά στα στενά όρια της μικρής αυτής κατηγορίας για τα δεδομένα της πολύπαθης ομάδας.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλίκιας, μια μόνο αλλαγή και χωρίς τα έξι νέα αποκτήματα (Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αμπάρης, Στεφανής και Σαβελίδης), έδειξε βελτιωμένη, είχε πάθος και άφησε υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια, ειδικά όταν «μπουν» οι νέες προσθήκες αλλά και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν, φυσιολογικά στο επόμενο ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων στην Αλεξάνδρεια.

Σε καλή μέρα ήταν ο γκολκίπερ Γιούδας, που σταμάτησε αρκετές φορές τους παίκτες των «σταχυοφόρων», ενώ ο άνεμος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού, που έκαναν ντεμπούτο οι Προβατίδης και Ζώτος, ευκαιρίες έχασε ο Μερτζάνης, στο 19΄ και το 65΄, ενώ οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τους Αβραμίδη (21΄) και Μούδιο (25΄).

Διαιτησία: Μαυρίδης, Κεσίσογλου, Ταγκαλίδης (Πέλλας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης, Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος (91΄Κατσούλης), Δραγάνης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκεβρέκης, Καραντασιαδης, Κεχαγιάς, Ζώτος (90΄ λ.τ. Γεωργιάδης), Αγτζίδης, Ζαχαράκης, Μερτζάνης, Προβατίδης, Μαντζίρης, Παπουτσής (77΄ Ζουλούμης), Ατζαμιδάκης (58΄ Χειριτράντας).

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 11:44