Πετούσε… φωτιές η ΑΠΕ Λαγκαδά, 4-0 την Καρίτσα με «τούρμπο» Χιντασέλι

Πετούσε… φωτιές η ΑΠΕ Λαγκαδά, 4-0 την Καρίτσα με «τούρμπο» Χιντασέλι

Σε μεγάλα κέφια ο Χιντασέλι, οδήγησε την ΑΠΕΛ στην παρθενική φετινή νίκη, πριν την έξοδο στον Εύοσμο με τον γείτονα Αγροτικό Αστέρα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άνοιξε… λογαριασμό στις νίκες η ΑΠΕ Λαγκαδά, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Έδεσσα, κερδίζοντας δίκαια και άνετα με 4-0 την ΑΕ Καρίτσας εντός, με πρωταγωνιστή τον «δαιμόνιο» Αλέξανδρο Χιντασέλι, που πέτυχε δυο γκολ.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη κυριάρχησε εξαρχής σε όλους τους τομείς, επέβαλε το ρυθμό της και ικανοποίησε το κοινό της με τον συνδυασμό ουσίας και καλού θεάματος.

Ουσιαστικά, οι «κυανόλευκοι» ήταν άκρως παραγωγικοί και δεν απειλήθηκαν καθόλου, με το 2-0 του πρώτου μέρους να βάζει τις βάσεις για τον «άσο», παρά την αποβολή του Κώστα Μπάρμπα στο 54΄, όταν είδε απευθείας κόκκινη για ανατροπή του Κυρτέγου (ήταν τελευταίος).

Στο 25΄ ο Λαγκαδάς άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Καραμανλή (χέρι Βασιούρη σε προσπάθεια Αθανασιάδη) και στο 42΄ ο Χιντασέλι με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 79΄ με πλασέ σε αντεπίθεση προ του Τσιλιγκερίδη πέτυχε το 3-0.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Χιντασέλι αφιέρωσε τα γκολ στον ατζέντη του, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που ήταν στην κερκίδα (μαζί στη φωτό).

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Ζαννάκης (μπήκε αλλαγή), στο 83΄ με πλασέ σε αντεπίθεση, στην πρεμιέρα του στη Γ΄ Εθνική.

Δοκάρι είχε ο Αγγελούδης στο 44΄ με πλασέ και ευκαιρία ο ίδιος στο 2΄, όπως και ο Έππας στο 30΄.

Στο περιθώριο του ματς βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ΑΠΕΛ ο Νίκος Σταυρούσης, ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Λαγκαδάς έχει γειτονικό ντέρμπι στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.

Διαιτησία: Αγγελούλης, Νίκζας, Μάνος (Λάρισας).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μαυρομιχάλης, ΜΟΥΧΑΛΗΣ, Λαβιδάς, ΜΠΑΡΜΠΑΣ, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης (83΄ Σταμπουλής), ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ, ΈΠΠΑΣ, Κοντέων (56΄ Αγριμάκης), Αγγελούδης (79΄ Ζαννάκης), Αθανασιάδης Αθ. (66΄ Ταχματζίδης).

ΚΑΡΙΤΣΑ: Τσιλιγκερίδης, Βασιούρης (80΄ Αντωνόπουλος), Ραπτόπουλος (86΄ Μητράκας), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροϊρης (88΄ Παπαϊωάννου), Δαλαμήτρας, Μπέης (46΄ ΜΑΥΡΙΔΗΣ), Κυπαρίσσης, ΚΥΡΤΕΓΟΣ, Τσιώμης.