«Εκπόρθησε» τη Χαλάστρα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, 0-1 τον Καμπανιακό με «Γκόγκιτς» (vid)

Ήττα-μαχαιριά για Καμπανιακό που δεν έχει ακόμα πόντο, ευχάριστη νότα στην κορυφή με δυο νίκες και μαζί με την Αριδαία η νεοφώτιστη ομάδα των Τρικάλων Ημαθίας

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χάρη σε γκολ του Γιώργου Κίτσα (φωτο) στο 35΄, με «μπάσιμο» από αριστερά και σουτ, ο νεοφώτιστος Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κέρδισε 1-0 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, κάνοντας το «δυο στα δυο» (κορυφή μαζί με τον Αλμωπό Αριδαίας). Βίοι αντίθετοι λοιπόν με τους «ερυθρόλευκους», που είχαν χάσει και στον Εύοσμο.

Εκτός από το γκολ του «Γκόγκιτς» (προσωνύμιο του σκόρερ των φιλοξενούμενων), οι «πράσινοι» της Ημαθίας απείλησαν και με τους Ποτουρίδη (15΄), Λ. Κίτσα (82΄), ενώ η ομάδα του Χρήστου Ζίφκα είχε άκαρπη εδαφική υπεροχή και ευκαιρίες με τους Βλαχόπουλο (72΄) και Μπιτζικόπουλο (80΄).

Καθοριστική για τον Καμπανιακό ήταν η αποβολή του Μπάλιου, στο 65΄ με δεύτερη κίτρινη.

Νέα πρόκληση για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου η... υποδοχή του Ηρακλή, την επόμενη αγωνιστική στην Αλεξάνδρεια.

Διαιτησία: Γκαραγκάνης, Βρούζος, Θεοδώρου (Πιερίας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Αριζάνης (78’ Παπάζης), Αλμπάνης, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΡΑΚΑΒΙΝΑΣ, Βασαϊτης (80΄ Καρασαββίδης), Χατζηβασιλειάδης (67΄ Ταχματζίδης), Κιβρακίδης (46΄ Βλαχόπουλος), ΜΠΙΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Μπάλιος, Χουζούρης.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΡΙΖΟΣ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, Λαγδάρης, Τσουλχάι, ΠΕΤΚΑΚΗΣ, Ταταρίδης, Γ. ΚΙΤΣΑΣ, Κουκουράκης (70΄ Βλάχος), Ζωγράφος (85΄ Περπερίδης), Κιρκιλιανίδης (88΄ Λ. Κίτσας), Ποτουρίδης (78΄ Βαφειάδης).

φωτο alexandriamou