Μπουράκης: «Έχει βάθος ο Εδεσσαϊκός, κλειδιά συγκέντρωση, πάθος και… διάβασμα αντιπάλου»

Μπουράκης: «Έχει βάθος ο Εδεσσαϊκός, κλειδιά συγκέντρωση, πάθος και… διάβασμα αντιπάλου»

Ο Δημήτρης Μπουράκης τόνισε οτι ο Εδεσσαϊκός άξιζε να προηγηθεί, βάσει του καλού πρώτου ημιχρόνου, ενώ το 0-1 στην Αλεξάνδρεια επεσήμανε οτι ήρθε πιο εύκολα απ' όσο φαίνεται στο σκορ...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 10/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε πρωταγωνιστή και «κρυφό χαρτί» του Ηλία Σαπάνη εξελίχθηκε προχθές ο 24χρονος επιθετικός, Δημήτρης Μπουράκης, που στην πρεμιέρα του ως βασικός στη Γ΄ Εθνική οδήγησε με το γκολ του τον Εδεσσαϊκό στο διπλό με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας (0-1) και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για την πρώτη επιτυχία ψυχολογίας.

Ο Μπουράκης, που ήρθε το καλοκαίρι από τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας (δεύτερος σκόρερ του τοπικού πέρυσι) ξεκίνησε στην κορυφή απόντων των Λαφαζανίδη-Καρακούτη (ανέτοιμος ο δεύτερος, μπήκε αλλαγή) και έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης των «πράσινων», τονίζοντας: «Το ματς ειδικά όσο κυλούσε ο χρόνος κρίθηκε στη δύναμη και το πάθος. Εννοείται ότι πήγαμε για το διπλό, αλλά πάντα συγκρατημένα. Το γκολ μπήκε σε καλό σημείο, στο 40΄, αλλά το δικαιούμασταν, αφού ήμασταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είχαμε «διαβάσει» το παιχνίδι του αντιπάλου. Η νίκη ήταν πιο εύκολη απ’ ότι μαρτυρά αυτό το 1-0. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, είναι σημαντικό για μένα, αφού είναι το πρώτο μου στη Γ΄ Εθνική, αλλά κυρίως είμαι ευτυχής που πήραμε το παρθενικό φετινό τρίποντο. Κλειδί για τη νίκη ήταν η συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Παρά τις βασικές απουσίες δείξαμε πως διαθέτουμε βάθος. Ατού μας είναι τα νέα παιδιά, με πάθος και όρεξη για δουλειά. Μας περιμένει ακόμα μια δύσκολη έξοδος, με τον Άρη Παλαιοχωρίου, αλλά με σοβαρότητα θα πάμε για να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις. Ακόμα δεν υπάρχουν φαβορί στον όμιλό μας. Στόχος εξαρχής ήταν η γρήγορη σωτηρία. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ στα δυο πρώτα ματς, αλλά ειδικά μου έκανε εντύπωση η παρουσία του στην Αλεξάνδρεια. Τον ευχαριστούμε, ελπίζουμε να ακολουθεί παντού και πάντα. Για μένα θέλω να είμαι υγιής και να βοηθώ όποτε με χρειάζεται ο Εδεσσαϊκός».

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συνεχίζονται τα δύσκολα ματς για τον Εδεσσαϊκό, που έχει νέα έξοδο, με τον Άρη Παλαιοχωρίου στη Χαλκιδική και στόχο την επέκταση του αήττητου σερί. Ο Φωτιάς εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, εκτός παραμένει ο Λαφαζανίδης, ενώ ελπίδες επανόδου σε αποστολή διατηρεί ο Σκαθαρούδης (ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες). Μεταγραφικά δεν διαφαίνεται κάτι για τους «πράσινους», ενώ οδηγό αποτελεί η νίκη με 4-1, σε φιλικό στην Έδεσσα (βέβαια άλλες συνθήκες, έδρα, ενώ άλλαξε και προπονητή ο αντίπαλος).