«Τρόμαξαν» με Νίρλα-Νικολίτσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως, στο Χρυσό το ντέρμπι με Παραλίμνιο

«Τρόμαξαν» με Νίρλα-Νικολίτσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως, στο Χρυσό το ντέρμπι με Παραλίμνιο

Αλλαγή έδρας για το "τριφύλλι", που είδε να τραυματίζονται οι Νίρλας-Νικολίτσας, με φόβους για σοβαρά πλήγματα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 10/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παράπλευρες απώλειες προέκυψαν στην Ελπίδα Σκουτάρεως, στην προχθεσινή ισοπαλία με τον Άρη Αβάτου εκτός (τουλάχιστον ήρθε θετική αντίδραση σε… νεκρό χρόνο, ενώ υπάρχουν και παράπονα για τη διαιτησία). Την ομάδα του Απόστολου Στύλου «πλήγωσε» ο τραυματισμός των μέσων, Στέλιου Νίρλα και Σπύρου Νικολίτσα και άπαντες αναμένουν τα αποτελέσματα των μαγνητικών τους. Για τον πρώτο υπάρχουν φόβοι για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού (αν επιβεβαιωθεί ίσως χάσει τη σεζόν) και για τον δεύτερο ανησυχία για ρήξη μηνίσκου και μερική ρήξη έσω πλαγίου. Με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου γυρνούν οι Σαϊνατούδης και Δ. Στεφανίδης, ενώ το ματς θα γίνει στο Χρυσό και όχι στο Δημοτικό Σερρών.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Χωρίς φιλικό θα κυλήσει  το ρεπό της Κυριακής για τους «πράσινους» και ο Κώστας Βελιτζέλος θα παρακολουθήσει τον επόμενο αντίπαλο, τον Κιλκισιακό (άλλη Τετάρτη), στην αναμέτρηση με την Καρδία στη Ραιδεστό. Διαθέσιμοι θα είναι οι Ποκόνγκ-Τουμανίδης και μάλλον ο Τσιαμπάζης (απόντες Βοσνιάδης-Αντωνιάδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλικό με το Ν. Κεραμίδι έδωσαν χθες οι «ρεζέρβες» για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, κερδίζοντας 2-0 με σκόρερ τους Καραγκούνη και Παραφέστα. Οι Κατερινιώτες αναζητούν επιθετικό αλλά και νεαρούς από το τοπικό, ενώ για την κυριακάτικη έξοδο στη Νάουσα γυρνά ο Τουλκερίδης (αναμονή για το αν βγάλει δελτίο ο Ουαταρά).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κατήφεια αλλά και πείσμα επικρατούν στους «πράσινους» μετά από δυο σερί ήττες και μονόδρομος είναι η νίκη-ξέσπασμα την Κυριακή, εκτός με την Καρίτσα. Απόντες θα είναι οι Κωτσιόπουλος, Σκοπελίτης, Κόλα (τιμωρημένοι), Ραχίμ και Τάχος (τραυματίες).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Για την προχθεσινή εντός έδρας ισοπαλία με τη Δόξα Κρανούλας, μίλησε ο έμπειρος μέσος του Ερμή Αμυνταίου, Άγγελος Μπίκος: «Γίναμε μάρτυρες ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είδαμε δυο ομάδες να προσπαθεί η μία μεθοδικά και μία που προσπαθούσε σε αντεπιθέσεις να… κλέψει το ματς. Μας μένει η πικρή γεύση αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ερμή». Για τους Φλωρινιώτες έπεται έξοδος στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

ΝΕΣΤΟΣ: Γύρισαν τα χαμόγελα στη Χρυσούπολη για την πρώτη νίκη με την Καρπερή και το παρθενικό γκολ του νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Κοβάτση. Οι Καβαλιώτες φιλοξενούνται από τον Ορφέα Ξάνθης την Κυριακή χωρίς απουσίες, ενώ άμεσα ίσως «κλείσουν» Έλληνα αμυντικό χαφ από ομάδα Γ΄ Εθνικής (ξεκαθαρίζει και το θέμα του Αρετά).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Γυρνά στη δράση η ομάδα του Φώτη Αλεξίου την Κυριακή, στη Ραιδεστό με τον Κιλκισιακό, μετά το ρεπό του πρώτου γύρου και μόνος απών είναι ο Τσελεπής (ο Βελισσάρης επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς). Ο τεχνικός των «πράσινων» μαζί με τον πρόεδρο Κώστα Κατσαρό πήραν μια… γεύση από τους Κιλκισιώτες, στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

 ΦΩΤΟ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ