«Έβαλε τα καλά του» ο Ολυμπιακός Βόλου

«Έβαλε τα καλά του» ο Ολυμπιακός Βόλου

Πιο δύσκολα από όσο μαρτυρά το τελικό 3-0, λύγισε τον Ρήγα Φεραίο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά την «γκέλα» στην Ιτέα, ο Ολυμπιακός Βόλου επανήλθε στις νίκες, δείχνοντας καλό πρόσωπο στον κόσμο του. Στο ΕΑΚ της πόλης οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 του Ρήγα Φεραίου, φτάνοντας στην επικράτηση πιο δύσκολα από όσο ενδεχομένως να συμπεραίνει κανείς από την έκταση του σκορ. Μόλις στο 2' ο Θέος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο πλασέ (1-0), με τα άλλα δύο τέρματα να έρχονται στο τελευταίο δεκάλεπτο και αφού πρώτα είχε χάσει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει η ομάδα του Βελεστίνου. Στο 81' ο Βαρούχας με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0, ενώ στο 88' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με πλασέ (1-0).

Διαιτητής ήταν ο Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους Καρακώστα και Νάκα (Λάρισας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κώστας Μπράτσος): Καραγκιολίδης, Ανδρέας Κόκας, Καραμπάς (82' λ. τρ. Σκανδάλης), Νόνης, Κραγιόπουλος (71' λ. τρ. Ευθυμιάδης), Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Καράμπελας (57' Βαρούχας), Σεχολάρι, Θέος (71' Καρβούνης), Κόκας Δήμος

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Χρήστος Σπαθής-Γιώργος Αλεξίου): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Τσελεπής, Μπόρας (65' Τζέκα), Τζοβάρας, Τσιώλης (78' Χατζησταμάτης), Γεωργατζής.