Πήραν Κώστα Κιομουρτζή οι Πόντιοι Κοζάνης, έπεται ο Χάρης Χαραλαμπίδης

Πήραν Κώστα Κιομουρτζή οι Πόντιοι Κοζάνης, έπεται ο Χάρης Χαραλαμπίδης

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς οι Πόντιοι Κοζάνης, που θέλουν νίκη στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον Φούφα για να μείνουν χωρίς... συγκάτοικο στο "ρετιρέ" του 3ου ομίλου

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ποιος είπε ότι η μεταγραφή του Ρουμάνου στράικερ Λουτσιάν Μπουρντουζάν (πρώτο γκολ στο διπλό με την Καστοριά) θα είναι η τελευταία προσθήκη για τους Πόντιους Κοζάνης;

Η όρεξη άνοιξε για τα καλά στην ομάδα του Γιάννη Σαμαρά μετά τη δυναμική εκκίνηση και ο πήχης δείχνει να ανεβαίνει.

Η ΑΕΠ έκανε δικό της τον 19χρονο στόπερ, Κώστα Κιουμορτζή (δεξια στη φωτο), που έπαιζε στον Κεραυνό Πέρνης (κυπελλούχος Καβάλας πέρυσι), παλιότερα Βιστωνίδα, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού συμφώνησε με τον Άρη Αβάτου (νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική, από Ξάνθη).

Ωστόσο, ο Κιουμορτζής πέρασε σε σχολή στην Κοζάνη και έτσι λόγω σπουδών άνοιξε ο δρόμος για τη μετακόμισή του στους Πόντιους.

Παράλληλα, πολύ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με τον εξτρέμ, Χάρη Χαραλαμπίδη, με θητεία σε Κ20 Βέροιας, Ξάνθης, αλλά και σε Μουδανιά, Θύελλα Φιλώτα, Εορδαϊκό.

Ο Χαραλαμπίδης αναμένεται να αποκτηθεί άμεσα, ενώ αυτό το καλοκαίρι συμφώνησε με Αιολικό, Καβάλα και απασχόλησε τον Εδεσσαϊκό.

Βεβαίως, οι Κοζανίτες κινούνται στους ρυθμούς του τοπικού ντέρμπι με τον ισόβαθμη και επίσης αήττητο Μακεδονικό Φούφα μεθαύριο εντός έδρας και στον κόσμο σήμανε ξεσηκωμός, ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες.

*Πλήρης θα παραταχθεί και ο Μακεδονικός Φούφα στο μεθαυριανό ντέρμπι, με την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη να θέλει νίκη για να μείνει μόνη στην κορυφή, μετά το διπλό με τον Πανλευκάδιο.