«Χώρισε» με Κώστα Παπαδόπουλο ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, υπηρεσιακός ο Αναστασόπουλος

«Χώρισε» με Κώστα Παπαδόπουλο ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, υπηρεσιακός ο Αναστασόπουλος

Τίτλοι τέλους στην Αλεξάνδρεια για την... κατερινιώτικη τριάδα των Παπαδόπουλου, Τριανταφύλλου και Κωτσιόπουλου

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 24/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Φιλίππου Αλεξάνδρειας ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, που είχε έρθει το καλοκαίρι, προερχόμενος από αξιόλογη σεζόν με τον Διαγόρα Σεβαστής.

Ο νεαρός Κατερινιώτης τεχνικός φέρεται να είχε πάρει την απόφαση για το «αντίο» πριν το τοπικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και άσχετα με το αποτέλεσμα.

Η διοίκηση των «πράσινων» ίσως έχει μια τελευταία συνάντηση μαζί του για να τον μεταπείσει, αλλά ο ίδιος δείχνει ανένδοτος.

Τον Παπαδόπουλο (αριστερά στη φωτο, με Τριανταφύλλου στο κέντρο και Αναστασόπουλο δεξιά) στην έξοδο ακολουθεί και ο συνεργάτης του Γιώργος Τριανταφύλλου, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Σάκης Κωτσιόπουλος, ενώ στην ιστοσελίδα «pieriasport» έκανε λόγο για «δισεπίλυτα προβλήματα» και ότι δεν μπορούσε με αυτές τις συνθήκες να εργαστεί όπως επιθυμούσε.

Η ομάδα της Ημαθίας θα πορευτεί αρχικά με υπηρεσιακό τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Νίκο Αναστασόπουλο, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας εντός.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος γκολκίπερ των ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Βέροιας, Νάουσας δεν αποκλείεται να μείνει ως το ρεπό της Αλεξάνδρειας για τον πρώτο γύρο (σύντομα θα ακουστούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τη διαδοχή).

 ΦΩΤΟ EMVOLOS

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 00:35