«Αντίδοτο» με μεταγραφές ο Κιλκισιακός, απέκτησε Παπαδημητρίου και Δοξάκη

«Αντίδοτο» με μεταγραφές ο Κιλκισιακός, απέκτησε Παπαδημητρίου και Δοξάκη

Και Ιάσωνα Παπαδημητρίου, και Δημήτρη Δοξάκη έβαλε στη... μηχανή ο Κιλκισιακός, που αισιοδοξεί για καλύτερες μέρες και την πρώτη νίκη την Κυριακή...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 26/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 «Γιατρικό» και… φάρμακο με ενισχύσεις, για το κακό ξεκίνημα (αντιστρόφως ανάλογο των μεγάλων προσδοκιών, σε σχέση με τις μεταγραφές και την εικόνα στα φιλικά) αναζητά ο Κιλκισιακός, που είναι ουραγός, χωρίς νίκη ακόμα (δυο ήττες, μια ισοπαλία και ρεπό). Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη έκανε κατοίκους Κιλκίς τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Δοξάκη, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσει και στόπερ, αν υπάρξει κάποιο… λαβράκι της τελευταίας στιγμής.

Ο πρώτος είναι 23χρονος σέντερ φορ, που αυξάνει τις επιλογές δίπλα σε Παναγιωτόπουλο και Πιπερτζή, ενώ πριν ένα τριήμερο αποδεσμεύτηκε από τον Άρη Παλαιοχωρίου, σημαίνοντας… συναγερμό σε αρκετές ομάδες.

Ο Παπαδημητρίου ακόμα έχει αγωνιστεί σε Κ20 Ξάνθης, Ζάκυνθο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Ν. Αγιονερίου (συμπαίκτης με Παλάσκα-Καρασίμο), Αγροτικό Αστέρα (μαζί με Καθάριο), Πύδνα Κίτρους, πριν καταλήξει το καλοκαίρι στην ομάδα της Χαλκιδικής.

Όσο για τον Δοξάκη, ο 19χρονος αμυντικός χαφ απασχόλησε πρόσφατα Βέροια και Καμπανιακό, ενώ αγωνίστηκε σε Κ20 Ξάνθης και πέρυσι Κ20 Ηρακλή.

Οι δυο νεοαποκτηθέντες είναι διαθέσιμοι για ντεμπούτο την Κυριακή, εντός με τον Καμπανιακό.