Μαντζίρης: «Τρελή… επιστροφή ο Αγροτικός, πείσμα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο με Εδεσσαϊκό!»

Μαντζίρης: «Τρελή… επιστροφή ο Αγροτικός, πείσμα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο με Εδεσσαϊκό!»

Ο Λάζαρος Μαντζίρης κάνει τη διαφορά παραγωγικά στα δυο τελευταία ματς του Αγροτικού Αστέρα και μιλά για την απίστευτη... επαναφορά της Κυριακής στον Εύοσμο με τον Εδεσσαϊκό

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 26/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρία γκολ σε τέσσερις μέρες και τέσσερις πόντους στο… σακούλι του Αγροτικού Αστέρα μπήκαν με την υπογραφή του Λάζαρου Μαντζίρη. Ο υψηλόσωμος στράικερ των «πράσινων» πέτυχε δυο γκολ την Κυριακή στην απίστευτη ολική επαναφορά με τον Εδεσσαϊκό στο φινάλε (4-3 από 1-3) και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τις έντονες στιγμές και τη συνέχεια.

Ο 22χρονος σέντερ φορ της ομάδας του Ευόσμου, με θητεία και σε Μακεδονικό και Β΄ Κύπρου (ΕΝΑΔ), πέτυχε πρώτη φορά στην καριέρα του δυο γκολ σε ένα ματς και όπως και στην Αλεξάνδρεια (1-1 την προηγούμενη αγωνιστική) έδωσε θετικό αποτέλεσμα στους «πράσινους»: «Ήταν το πιο συναρπαστικό ματς στην καριέρα μου, όχι γιατί έβαλα δυο γκολ πρώτη φορά, αλλά για τη διακύμανση.

Τις έντονες εναλλαγές, τις συγκινήσεις και φυσικά τη νίκη μας.

Τελικά βρεθήκαμε στα… ουράνια, με 4 γκολ σε ένα ημίχρονο, τρελή ανατροπή και κρατάμε τη νίκη διπλής αξίας, με ανταγωνιστή. Και δε χάνεις και νικάς!

Ήμασταν ισόβαθμοι με τον Εδεσσαϊκό, έχουμε παρόμοιο στόχο και εντός πρέπει να κερδίζουμε σε τέτοια ματς.

Είμαστε νέα και νεανική ομάδα, με ατού το ταλέντο και τη φιλοδοξία. Αυτή η νίκη έχει ευεργετικά οφέλη στην ψυχολογία μας, είναι επιβράβευση της επιμονής και του πείσματός μας, ως το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Είχαμε ως το φινάλε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Το θέλαμε πολύ και… ανασάναμε!

Το έναυσμα της «επιστροφής», η πρώτη σπίθα ήρθε από την κερκίδα και την ευχαριστούμε πολύ.

Μου θύμισε το ματς της πρεμιέρας με τον Καμπανιακό, οι δυο ανατροπές δείχνουν μέταλλο, χαρακτήρα, μαχητικό πνεύμα.

Έτσι είναι η μπάλα, ίσως χαλάρωσε ο Εδεσσαϊκός μετά το 1-3 και την… πάτησε».

«Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΗ… ΔΟΞΑ, ΑΛΛΑ…»

Για να συνεχίσει ο Μαντζίρης: «Μέχρι τώρα πάμε καλά βαθμολογικά, αλλά θα παίξουμε καλύτερα, ενώ ωριμάζουν και οι πιο μικροί.

Για μένα είμαι χαρούμενος που συνδυάζω πολύτιμα γκολ με βαθμούς, αλλά η προσπάθεια είναι συλλογική, ο σκόρερ απλώς φαίνεται, παίρνει τη δόξα.

Έχω πολλά να δείξω ακόμα. Έχουμε αξιόλογους φορ και γενικά ρόστερ.

Τώρα θέλουμε το πρώτο διπλό με την Καρίτσα, για να βάλουμε βάσεις έγκαιρης σωτηρίας, αφού πέφτουν 7 και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Μετά την εξασφάλιση θα επιδιώξουμε έναν τιμητικό τερματισμό ψηλότερα».

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Φοιρό, που αναζητά έναν ακόμα τερματοφύλακα, μετά τη φυγή του Γκεβρέκη, ενώ ίσως κάνει πρεμιέρα και ο Χατζόγλου.