Στην Ισπανία για δοκιμή στη Βιλασάρ ο Χειρίτραντας του Αγροτικού Αστέρα

Στην Ισπανία για δοκιμή στη Βιλασάρ ο Χειρίτραντας του Αγροτικού Αστέρα

Το... ισπανικό όνειρο θα επιδιώξει να ζήσει ο 17χρονος μεσοεπιθετικός του Αστέρα, Θοδωρής Χειρίτραντας

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 28/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καρίτσα εκτός έδρας έμεινε για τον Αγροτικό Αστέρα ο Θοδωρής Χειρίτραντας. Ο 17χρονος δεξιός εξτρέμ, γέννημα-θρέμμα των «πράσινων» ακαδημιών, μετέβη μια πέντε μέρες στην Ισπανία για δοκιμή Βιλασάρ (Κ20, η πρώτη ομάδα στη Γ΄ Εθνική).

Ο Χειρίτραντας πήγε στην Ισπανία την Πέμπτη και γυρνά την Τρίτη. Εκτός μάχης για τον Γιώργο Φοιρό έμεινε και ο νεοαποκτηθείς στόπερ, αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο του και ο μέσος Βασίλης Ζαχαράκης (τελεί υπό τιμωρία από το τεχνικό τιμ, η διοίκηση θα αποφασίσει για το μέλλον του).

Οι «σταχυοφόροι» θα κυνηγήσουν το πρώτο διπλό, με οδηγό την πρόσφατη επιτυχία με τον Εδεσσαϊκό.

Την πιθανή ενδεκάδα για την ομάδα του Ευόσμου θα απαρτίζουν οι Κάμπας, Ζώτος, Αγτζίδης, Γεωργιάδης, Κεχαγιάς, Ντουνιάς, Μερτζάνης, Προβατίδης, Παπουτσής, Μαντζίρης, Πιστόπουλος, ενώ θέσεις διεκδικούν Ατζαμιδάκης, Ιωαννίδης, Κουτούσης, Χρήστου και Μήτογλου.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ, Βασιλειάδη, αλλά χωρίς τους Ραπτόπουλο, Μακράκη και Μητράκα, θα υποδεχτεί αύριο τον Αγροτικό Αστέρα η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα.