«Χώρισε»με Φωτιά-Ρέτζια ο Εδεσσαϊκός, «καμπάνα» σε Κάρτζιο, έρχονται… απαντήσεις

«Χώρισε»με Φωτιά-Ρέτζια ο Εδεσσαϊκός, «καμπάνα» σε Κάρτζιο, έρχονται… απαντήσεις

Κόσμος πάει και... έρχεται στην Έδεσσα την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ενώ στα σκαριά είναι και ένα μεγάλο μπαμ...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 31/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη κινητικότητα και ανακατατάξεις, κανονική κοσμογονία αλλαγών, παρατηρούνται στον Εδεσσαϊκό τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. H ομάδα της Πέλλας ανακοίνωσε τον χωρισμό με τους έμπειρους Λάζαρο Φωτιά (στόπερ που ήρθε το καλοκαίρι και δείχνει κοντά στην επόμενη «στέγη» του, σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία) και Στέλιο Ρέτζια (γηγενής χαφ που βοήθησε σημαντικά στην περσινή άνοδο), αλλά και την τιμωρία του νεαρού εξτρέμ Γιώργου Κάρτζιου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: «Ο Εδεσσαϊκός ενημερώνει πως μετά απο ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της,με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Ρέτζια και Λάζαρο Φωτιά. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στον σύλλογο του Εδεσσαικού και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ Ο ΚΑΡΤΖΙΟΣ
Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού ενημερώνει πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Κάρτζιος θα προπονείται μόνος του,με ατομικό πρόγραμμα που θα παραλάβει από τον γυμναστή του Εδεσσαικου,καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα».

Ο Κάρτζιος τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και σε αυτή τη φάση μπαίνει σε… καραντίνα, πιθανότατα στο «ψυγείο» ως τον Ιανουάριο.

Η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή ετοιμάζει μια μεταγραφή που θα συζητηθεί, ενώ ίσως γίνουν και δυο ή τρεις προσθήκες, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, προσιτό οικονομικά, εντός χρονικού πλαισίου σήμερα.

Βεβαίως, στο μυαλό όλων είναι και η βαθμολογική αντεπίθεση, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι στην Αριδαία.